Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEMONICAL - friss klip a 'Black Flesh Redemption' EP-ről


2015-10-06

A svéd death metal banda új EP-vel tért vissza: április 24-én jelent meg a 'Black Flesh Redemption' című, négy új dalt tartalmazó mini-album.

A Demonical tagjai a januárban vonultak stúdióba a vadonatúj EP rögzítése végett. Az új mini-albumon a Demonical első új szerzeményei hallhatók a 2013-as 'Darkness Unbound' című stúdiólemez óta (arról itt írtunk). Az EP anyagát az Amplified Stúdióban (dobok) és a Wing Stúdióban (többi hangszer) vették fel, Svédországban, Sverker Widgren énekes producelésében. (Sverker emellett a keverést és a maszterizálást is elvégezte.)

A 'Black Flesh Redemption' címet viselő EP egy "vérbeli Stockholm-stílusú, sötét death metal album" - közölte korábban Martin Schulman basszusgitáros.

Az új lemez borítója (amit a Kontamination Design munkatársai terveztek), és tracklistája így néz ki:

01. Cursed Liberation
02. Drown In Flames
03. Throne Of Perdition
04. To Become The Weapon

Az albumot az alábbi formátumokban adta ki az Agonia Records, 2015. április 24-én:

- digipak MCD;
- 12-inches fekete MLP (700 példányszámra limitálva)  
- 12-inches ezüst MLP (200 kézzel számozott példányszámra limitálva)
- 12-inches arany MLP (100 kézzel számozott példányszámra limitálva)
- digitális verziók

A lemezt elő-rendelni a kiadó honlapján lehet. Az EP alább teljes egészében meghallgatható, de lentebb meg lehet nézni a 'To Become The Weapon' október elején megjelent videoklipjét is (amit a nyári fesztivál-turné legemlékezetesebb pillanataiból állítottak össze):

A Demonical 2013. szeptember 20-án, a Cyclone Empire jóvoltából adta ki negyedik stúdióalbumát. A 'Darkness Unbound'-ról bővebben itt írtunk. A csapat azév nyara folyamán egy nagyobb tagcserén esett át. Erről további infók itt...


DEMONICAL - friss klip a 'Black Flesh Redemption' EP-ről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás