Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült az As I Lay Dying tagjaival felálló WOVENWAR második videoklipje, a 'Death To Rights'


2015-01-29

Az As I Lay Dying zenekar négy tagja, valamint az Oh, Sleeper-ből ismert Shane Blay közös bandája, a Wovenwar bemutatta legújabb hivatalos videoklipjét!

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A 'Death To Rights' klipjét Josh Klein és a banda gitárosa, Nick Hipa rendezte. A másik gitáros, Phil Sgrosso pedig így nyilatkozott: "Itt az új videoklipünk a 'Death To Rights' című dalhoz! A kisfilm elsősorban performansz-központú, másodsorban pedig lemezborítónk illusztrációjának manipulációja látható benne. Örömmel osztjuk meg veletek ezt a vizuális csodát!".

A Wovenwar-ban az As I Lay Dying egyes tagjai - Jordan Mancino dobos, Nick Hipa és Phil Sgrosso gitárosok, valamint Josh Gilbert basszer - Shane Blay énekessel (korábban az Oh, Sleeper zenekar szólógitárosa) álltak össze. A banda első nagylemezének anyagát Bill Stevenson (Black Flag) producelte; a keverést pedig a neves Colin Richardson (Trivium, Slipknot, Machine Head) végezte. A saját elnevezésű album 2014. augusztus 5-én jelent meg, a Metal Blade Records jóvoltából.

Lentebb megtekinthető a Wovenwar első single-dalának videoklipje, az 'All Rise', amit Scott Hansen rendezett. Ennek forgatása Los Angeles-ben zajlott.

A Wovenwar 2014. szeptember 28-án a budapesti Barba Negrában is fellépett európai turnéja keretében, az In Flames és a While She Sleeps előzenekaraként. A körút 2015. február 20-án ér Észak-Amerikába, ahol az All That Remains-szel kiegészülve járja a nagyvárosokat a három együttes.


Elkészült az As I Lay Dying tagjaival felálló WOVENWAR második videoklipje, a 'Death To Rights'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás