Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Weltenwandel' című albummal tér vissza az osztrák HEATHEN FORAY együttes


2020-01-22

A grazi dallamos viking metal zenekar 'Weltenwandel' címmel adja ki ötödik nagylemezét február 21-én, a Massacre Records jóvoltából.

A Heathen Foray az utóbbi években számos felállásbeli változáson átesett, de ez sem állította meg a bandát az intenzív koncertezésben és a sorozatos lemez-gyártásban. Mindeddig négy nagylemeze jelent meg az osztrák kvintettnek, de nemrég elkészült az ötödik ópusz, a 2015-ös 'Into Battle' folytatása.

A 'Weltenwandel' című albumot a banda - története során most először - teljes egészében német nyelven írta meg és rögzítette. A korábbiakhoz viszonyítva ezen a lemezen sötétebb hangzás tapasztalható, de a zenekartól megszokott, melodic-metalista "pogány" stílus most sem marad el.

A 'Weltenwandel' keverését és maszterizálását Adam Train végezte el; a lemezborító pedig Denis Cardan (All4band Design Studio) műve.

A tracklista:
01. Schicksalsknecht
02. Essenz
03. Tanz
04. Verfall
05. Weg
06. Monolith
07. Soldat
08. Schlangengrube

Az album megjelenik digitálisan, digipak CD-n és limitált bakeliten is. Az előrendelési infókat és az első új videoklipes single-dalt január végén teszik közzé...

A csapat korábban olyan neves folk metal előadók előtt lépett színpadra, mint a Korpiklaani és az Eluveitie; illetve többek közt részt vett a nagynevű Paganfest turnén is, melynek során az Adorned Blood, a Negura Bunget, a Battlelore, a Black Messiah és az Obscurity társaságában járták be Európa nagyvárosait. A 'Weltenwandel' lemezbemutató turnéját 2020 tavaszán és nyarán bonyolítják le. A teljes beosztás a banda hivatalos honlapján érhető el.


'Weltenwandel' című albummal tér vissza az osztrák HEATHEN FORAY együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás