Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Sanctitude' címmel lát napvilágot a KATATONIA új koncert-filmje, amiről most itt a friss performansz-klip!


2015-03-04

A "bánattal teli metal" svéd mesterei március végén jelentetik meg legújabb DVD-anyagukat. A 'Sanctitude' a Kscope kiadó jóvoltából kerül a boltokba.

A 'Sanctitude' című kiadvány - ami már elő-rendelhető a Kscope webshop-jában - az alábbi formátumokban jelenik meg március 31-én:

* Blu-ray / DVD 5.1 Surround hangzással, plusz a 'Beyond The Chapel' dokumentáció (benne vadonatúj interjú Anders Nyström-mel és Jonas Renksével)
* CD / DVD pakk - audió / vizuális szett, plusz a 'Beyond The Chapel' dokumentáció
* Dupla LP (plusz egy letöltési kód)
* Digitális letöltés (audió)

A 'Sanctitude' alapanyagát a Katatonia 2014 májusi, londoni Union Chapel-ben adott "gyertya-gyújtós" koncertje adja, melynek során a speciális 'Dethroned & Uncrowned' albumot mutatta be a banda. A 80-perces, 17 nótából álló szett során vendégként feltűnt a csapat színeiben a holland The Gathering énekesnője, Silje Wergeland, valamint a The Pineapple Thief frontembere / dalszerzője, Bruce Soord is (aki egyben a koncert-anyagot keverte és maszterizálta).

Íme a CD/ DVD tartalma:

CD
01. In The White
02. Ambitions
03. Teargas
04. Gone
05. A Darkness Coming
06. One Year From Now
07. The Racing Heart
08. Tonight's Music
09. Sleeper
10. Undo You
11. Lethean
12. Day
13. Idle Blood
14. Unfurl
15. Omerta
16. Evidence
17. The One You Are Looking For Is Not Here

DVD
* Koncert-film (80 perc)
* 'Beyond The Chapel' dokumentáció (66 perc)

A 'Sanctitude' - melyhez lentebb látható a hivatalos előzetes, valamint a 'Day' című szám eredeti performansz-klipje - borítóját a Katatonia régi vizualizációs partnere, Travis Smith készítette.

A svéd dark rockerek 'Last Fair Day Gone Night' címmel adták ki 2014. szeptember 15-én új, 2 CD-t és 2 DVD-t tartalmazó ünnepi anyagukat, kibővítvén dokumentációkkal, és korábban be nem mutatott interjúkkal. Erről bővebben ITT írtunk.

A Katatonia legutóbbi stúdió-kiadványa 'Dethroned And Uncrowned' címmel jelent meg 2013 szeptemberében. Ezen az albumon a banda eddigi legsikeresebb albuma, a 'Dead End Kings' dalait öntötte új formába; "új elemekkel és hangulatokkal".


'Sanctitude' címmel lát napvilágot a KATATONIA új koncert-filmje, amiről most itt a friss performansz-klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás