Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent az ex-Amaranthe énekes, Andy Solveström CAMODI projektjének debütáló lemeze


2015-02-11

Andy Solveström (ex-Amaranthe, Within Y) régi barátjával, Niclas Bergstrand-dal közösen alapította meg a Camodi együttest.
 

Solveström a Within Y 'Silence Conquers' című albumának rögzítési munkálatai közben kereste fel Bergstrand-ot, azzal a céllal, hogy meghívja őt, mint vendéget az új lemezre. A néhány napos munka során, a páros úgy döntött, Camodi néven létrehoz egy teljesen új projektet.

A Camodi zenéje Niclas Tool-szerű énekhangja és melankólikus dallamai, valamint Andy metalos hörgése és riffjei köré épül. A Camodi stílusa a rocktól a punkon át egészen a dallamos death metalig terjed - a skálát pedig Morten Loewe Sorensen (Amaranthe, Mercenary, Submission) dobos játéka bővíti.

A Camodi bemutatkozó lemeze 'Dead As Yesterday' címmel jelent meg digitálisan, 2015. január 28-án. Az EP proudceri munkáit maga Andy Solveström végezte; míg a keverésért a legendás dán hangtechnikus-mester, Jacob Hansen felelt.

A tracklista:
01. Broken Wings
02. Dead As Yesterday
03. Weakened
04. Together As One
05. Drowning

Dal-ízelítők a Spotify-on találhatók; a Camodi Facebook-oldala ITT érhető el.

Egy friss interjúban (Skullbanger Media) a duó nyilatkozik a Camodi megalakulásának történetéről, valamint a debütáló lemezről:


Megjelent az ex-Amaranthe énekes, Andy Solveström CAMODI projektjének debütáló lemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás