Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IMPELLITERI - elkészült a 'Venom' album második promó-klipje


2015-05-20

Áprilisban megjelent Chris Impellitteri bandájának új anyaga. A zenekarnak ez a tizedik lemeze.

Az Európában április 17-én, Észak-Amerikában pedig április 21-én megjelent (Frontiers) 'Venom' egy előzetes sajtó-közlemény szerint "egy függőséget okozó, felejthetetlen riffekkel teli album" lesz, amit "Chris Impellitteri technikás, de dallamos shred-szólói, Rob Rock elbűvölő és rabul ejtő ének-hangja, John Dette (Testament, Slayer, stb.) brutális dobolása, és James Pulli súlyos basszus-groove-jai tarkítanak". "A végeredmény egy izgalmas zenei kielégülés a világ minden metal- és rock-rajongója számára"!

Chris Impellitteri-t a világ egyik legtehetségesebb gitár-virtuózaként tartják számon. Szóló-játékáért az évek során számos magazin (Guitar One, Guitar World) 'Legjobb gitárosának' járó díját elnyerte. A nemzetközi média őt kiáltotta ki először a világ leggyorsabb kezű pengetősének.

Chris és Rob Rock 1987-ben alapította meg az Impelliteri együttest. Még abban az évben megjelent a hatalmas sikereket arató 'Black Album' című EP, amit követően a gitáros azonnal neki is látott első nagylemeze felvételeinek: a 'Stand In Line' '88-ban látott napvilágot. Ezután az Impelliteri összesen kilenc stúdióalbumot adott ki. A legújabb, 'Venom' című korong a 2009-es 'Wicked Maiden' régóta várt folytatása lesz.

Íme a 'Venom' tracklistája, és az album első ízelítője:

01. Venom
02. Empire Of Lies
03. We Own The Night
04. Nightmare
05. Face The Enemy
06. Dominoe Theory
07. Jehova
08. Rise
09. Time Machine
10. Holding On
11. Rock Through The Night (bónusz track)
12. Reach For the Sky (bónusz track)

A 'Venom' immár megrendelhető 12-inches bakeliten. Ez a változat hivatalosan május 29-én kerül Európában forgalomba, világszerte mindössze 500 példányban, szövegkönyvvel kibővítve. Íme az LP tracklistája:

A-oldal
01. Venom
02. Empire Of Lies
03. We Own The Night
04. Nightmare
05. Face The Enemy
06. Dominoe Theory

B-oldal
01. Jehova
02. Rise
03. Time Machine
04. Holding On
05. Rock Through The Night
06. Reach For the Sky

Az Impellitteri március 27-én bemutatta a 'Venom' címadódalának hivatalos videoklipjét. Íme a premier:

Az új videoklip a 'We Own The Night' című számhoz készült. A kisfilmet - amit a legendás John Logsdon (Def Leppard, Van Halen) rendezett - a los angelesi Mates stúdió egyik próbatermében vették fel (az Impellitteri szobája mellett lévő teremben épp a Van Halen próbált).


IMPELLITERI - elkészült a 'Venom' album második promó-klipje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás