Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THURISAZ - 'One Final Step' videoklip-premier


2015-04-15

A belga atmoszférikus doom-death metal banda március 31-én, a Sleaszy Rider Records jóvoltából adta ki legújabb stúdióalbumát.

A Thurisaz 2011-es 'The Cimmerian Years' lemezének folytatását a banda gitárosa, Peter Theuwen, valamint Nik Mettez és Kris Belaen producelte. A felvételek a Zulte-beli CCR Stúdióban (Axamenta, In-quest, Suhrim) zajlottak.

A 2015. március 31-én megjelent 'The Pulse Of Mourning'-ról így nyilatkozott a zenekar: "Ez az album egy logikus lépés a Thurisaz számára, a 2011-es 'The Cimmerian Years'-hez képest; de ugyanakkor visszatérés is a 2007-es 'Circadian Rhythm' nyers hangulatához. Mint mindig, ezúttal is igazán változatos anyagot készítettünk el, ami számos tekintetben a csalódottság, a keserűség és az elmúlás témájával operál".

A lemez lent látható borítóját a Thurisaz egyik tagja, Mattias Theuwen tervezte, Jeroen Mylle (Amenra) megvalósításában. Íme a tracklista:

01. Longing...
02. ...For A Change
03. Patterns Of Life
04. Tangram
05. Rays Of Light
06. One Final Step
07. Enslaved Dreams
08. In All Remembrance
09. Stargaze

A lemez első ízelítője a 'Patterns Of Life' című single volt, amit a banda tagjai így kommentáltak: "Ez volt az első dal, amit a 'The Pulse Of Mourning' anyagára megírtunk. Az alap-riff immáron két éve elkészült, de magát a dalt mindeddig nem sikerült befejeznünk. Pedig benne van a Thurisaz minden kulcs-fontosságú eleme: változatosság, agresszivitás és szépség".

Április 15-én megjelent az album első hivatalos videoklipje, a 'One Final Step', amit Jeroen Mylle rendezett. Íme a premier:

A Thurisaz néhány hete, január 30-án adta ki 'Thurisaz: Live & Acoustic' című CD / DVD anyagát, amit 2014. március elsején vettek fel egy Wervik-beli teltházas koncert alkalmával.


THURISAZ - 'One Final Step' videoklip-premier
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás