Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes egészében meghallgatható a FIT FOR AN AUTOPSY új albuma


2015-10-02

A New Jersey-beli deathcore banda néhány hete teljes egészében felvette új stúdiólemezét, ami október 2-án, pénteken jelenik meg, az eOne Music / Good Fight Music jóvoltából.

"Az új album egy kis lépés egy új irányzat felé" - nyilatkozta Pat Sheridan gitáros. "Rengeteg új hatás lesz hallható a hangzásunkon; emellett egy kreatívabb lépést is tettünk olyan műfajok irányába, amikkel korábban még nem kísérleteztünk. Ez a lemez sötét, szomorú és egyben agresszív; a dalszövegek pedig egészen költőiek...".

A Fit For An Autopsy a New Jersey-beli The Machine Shop stúdióban rögzítette az új anyagot, a neves producer (a banda gitárosa), Will Putney társaságában. Putney elmondta: "A 'Hellbound' album megjelenése óta még inkább kiszélesítettük palettánkat, és rájöttünk, hogy képesek vagyunk egy sokkal izgalmasabb metal-lemez megírására is. A legtöbb banda ugyanis lemezről lemezre ugyanazt a zenét játssza; mi azonban most eleve azzal a mentalitással láttunk neki a dalszerzésnek, hogy valamit egyedit rakunk le az asztalra: kiterjesztjük a horizontot, és meghaladjuk a műfaj korlátait".

A banda új nagylemeze a kritikusok által magasan elismert, 2013-as 'Hellbound' folytatása lesz. Azóta azonban történt egy énekes-váltás a bandában: Nate Johnson a tavalyi év elején távozott a zenekar éléről; helyére Joe Badolato (Diamond Cutter) érkezett. [Badolato első koncertje a Fit For An Autopsy színeiben, a Brooklyn Asylum-ban került megrendezésre; de a banda új felállása nemrég indult nagyszabású észak-amerikai turnéra, a Suicide Silence és a Within The Ruins társaságában.]

"Tökéletes volt az időzítés az új énekes megtalálása tekintetében" - mondja Putney. "Több hónapnyi turné után tértünk vissza egy olyan frontemberrel, akiről tudjuk, hogy nem okoz neki gondot ez a feladat. Joe egy végtelenül földreszállt, közvetlen fazon; arról nem is beszélve, hogy kiváló énekes. A Fit For An Autopsy általa is lett egy igazi kreatív atombomba! Izgatottan nézünk tehát a jövőbe".

A Fit For An Autopsy új lemeze az 'Absolute Hope, Absolute Hell' címet kapta - október 2-án jelenik meg, az eOne Music / Good Fight Music jóvoltából, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Absolute Hope Absolute Hell
02. Wither
03. Saltwound
04. Murder In The First
05. Storm Drains
06. Ghosts In The River
07. Mask Maker
08. Hollow Shell
09. Out To Sea
10. False Positive
11. Swing The Axe

Alább elérhető a 'Saltwound' és a 'Murder In The First' hivatalos lyric-videója, valamint az album teljes egésze is végighallgatható: