Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Felvette új albumát az EYEHATEGOD


2019-11-27

A legendás Eyehategod év elején ismét munkába lendült!

A friss hírek szerint az Eyehategod elkészült új nagylemezével; a 2014-es 'Eyehategod' album folytatásával. Mike IX Williams énekes egy friss interjúban elmondta: "Felvettük az új dalokat; már nem sok munka van hátra. Mindezt már korábban el akartuk végezni, de olyan sokat turnéztunk idén, hogy alig jutott idő a stúdiós munkára. Mostanra azonban elkészültünk... Amint pedig lezajlik a megjelenés, kiveszünk egy kis szabadságot...".

Az új Eyehategod albumot várhatóan 2020 első felében adják ki. Erről bővebb infók hamarosan...

Az Eyehategod egy hosszabb kihagyás után, 2019. február 27-én állt újra színpadra (a kaliforniai Jerry's Pizzy & Pub klubban), majd további két koncertet rendeztek meg, a Black Cobra és a Brainoil társaságában, mielőtt tettek egy mexikói kitérőt (március 2-án a Tijuana-beli Club Paradise-ban koncerteztek). Ezután egy újabb kaliforniai koncert került megrendezésre, majd pedig Ázsiába látogatott a banda: két koncertet adtak Japánban (a Napalm Death, a Melt-Banana és a Misery Index társaságában), majd felléptek a Fülöp-szigeteken, Malajziában és Szingapúrban is.

Március 29.-vel továbbá kezdetét vette az észak-amerikai 4 Strikes... From The Elementary To The Penitentiary turné, ami 16 nagyvárost járt be, mígnem április 13-án véget nem ért, a banda szülővárosában, New Orleans-ban. Ezen a körúton a The Obsessed és a punk-rocker Antiseen együttes volt az előzenekar.

Mindezen felül a banda május folyamán újra Észak-Amerikában turnézott, melynek során két exkluzív (teltházas) brooklyni koncertet adtak, a Negative Approach, a Sheer Terror és a Fuck You Pay Me, valamint a Phobia és a Disassociate társaságában.

Az Eyehategod jövőbeni turné-beosztása itt érhető el.

A zenekar emellett egy vadonatúj dalt is kiadott a 'Metal Swim 2' válogatás-lemez sorozat keretében. A 'Three Black Eyes' című dal (valamint a válogatás-album többi száma: Author & Punisher, Baroness, Dark Castle, Dreadnought, Sunn O))), The Body, stb.) itt érhető el.

Korábbi hír, hogy Mike IX Williams énekes "mentális stabilitása" miatt 2015 és 2016 környékén több Eyehategod koncertet is le kellett mondani. Williams annak idején folyamatos pszichiátriai kezelés alatt állt, mivel idegösszeomlással és krónikus kimerültséggel küzdött - ennek valószínűleg az volt oka, hogy az énekes az ezt megelőző öt évben rendszeresen, olykor non-stop turnézott.

Williams helyét átmenetileg, néhány koncert erejéig az egykori Pantera / Down frontember Philip H. Anselmo vette át.

Az Eyehategod - Sanford Parker hangtechnikus közreműködésében - 2014-ben készítette el legutóbbi nagylemezét. A légzési zavar következtében elhunyt LaCaze dobos emlékére született 'Eyehategod' album 2014. május 26-án került az európai boltok polcaira, a Century Media Records jóvoltából. A lemezről bővebben itt írtunk.

A sludge metalban utazó Eyehategod-ot 1988-ban alapította LaCaze és Jimmy Bower gitáros. A csapatnak eddig négy nagylemeze jelent meg; mindegyiken LaCaze dobolt.


Felvette új albumát az EYEHATEGOD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás