Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Amerikai és ázsiai turnéval tér vissza az EYEHATEGOD


2019-01-29

A legendás Eyehategod februárban ismét útnak indul.

Az Eyehategod február 27-én áll újra színpadra (a kaliforniai Jerry's Pizzy & Pub klubban), majd további két koncertet rendeznek meg, a Black Cobra és a Brainoil társaságában, mielőtt tesznek egy mexikói kitérőt (március 2-án a Tijuana-beli Club Paradise-ban koncerteznek). Ezután egy újabb kaliforniai koncert kerül megrendezésre, majd pedig Ázsiába látogat a banda: két koncertet adnak Japánban (a Napalm Death, a Melt-Banana és a Misery Index társaságában), majd fellépnek a Fülöp-szigeteken, Malajziában és Szingapúrban is.

Március 29.-vel továbbá kezdetét elindul az észak-amerikai 4 Strikes... From The Elementary To The Penitentiary turné, ami 16 nagyvárost jár be, mígnem április 13-án véget nem ér, a banda szülővárosában, New Orleans-ban. Ezen a körúton a The Obsessed és a punk-rocker Antiseen együttes lesz az előzenekar.

Mindezen felül a banda két exkluzív (immáron teltházas) brooklyni koncertet ad, a Negative Approach, a Sheer Terror és a Fuck You Pay Me, valamint a Phobia és a Disassociate társaságában.

Az Eyehategod idei turné-beosztása itt érhető el.

Korábbi hír, hogy Mike IX Williams énekes "mentális stabilitása" miatt 2015 és 2016 környékén több Eyehategod koncertet is le kellett mondani. Williams annak idején folyamatos pszichiátriai kezelés alatt állt, mivel idegösszeomlással és krónikus kimerültséggel küzdött - ennek valószínűleg az volt oka, hogy az énekes az ezt megelőző öt évben rendszeresen, olykor non-stop turnézott.

Williams helyét átmenetileg, néhány koncert erejéig az egykori Pantera / Down frontember Philip H. Anselmo vette át.

Az Eyehategod - Sanford Parker hangtechnikus közreműködésében - 2014-ben készítette el legutóbbi nagylemezét. A légzési zavar következtében elhunyt LaCaze dobos emlékére született 'Eyehategod' album 2014. május 26-án került az európai boltok polcaira, a Century Media Records jóvoltából. A lemezről bővebben itt írtunk.

A sludge metalban utazó Eyehategod-ot 1988-ban alapította LaCaze és Jimmy Bower gitáros. A csapatnak eddig négy nagylemeze jelent meg; mindegyiken LaCaze dobolt.


Amerikai és ázsiai turnéval tér vissza az EYEHATEGOD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás