Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TRIBULATION - videoklip-premier a svéd "horror-death" bandától


2015-04-21

Mint arról beszámoltunk, a svéd progresszív death metalista Tribulation január 28-án egy vadonatúj 7-inches single-dalt dobott piacra, 'The Death & Rebirth Of...' címmel.

A lent látható borítóval megjelent kislemez - ami a Tribulation soron következő, harmadik stúdióalbumát hivatott felvezetni - a banda legutóbbi, 2013-as 'The Formulas Of Death' albuma 'Holy Libations' című számának demó-verzióját fogja tartalmazni, egy vadonatúj B-oldalas dal, a 'Laudanum Dreams' mellett. A fekete és fehér színekben megjelenő 7-inches LP a Tribulation első kiadványa a Century Media Records égisze alatt.

Frissen napvilágot látott a Tribulation új, 'The Children Of The Night' című nagylemezének borítója is (amit ezúttal is Jonathan Hultén tervezett) - ez lentebb tekinthető meg. Az új stúdióalbum producelését Ola Ersfjord végezte - a felvételek különböző svédországi helyszíneken zajlottak (Studio Gröndahl, Honk Palace, Studio Cobra, Necromantic Studios, The Resting Stone) 2014 decembere és 2015 januárja között.

A 'The Children Of The Night' Európában április 20-án jelent meg (az USA-ban egy nappal később); mégpedig öt különböző formátumban:

1. Sztenderd CD
2. Limitált CD - 'Mediabook' (32 oldala szövegkönyvvel és 2 exkluzív bónusz track-ke)
3. 2LP (szövegkönyvvel, 180 grammos bakeliten)
4. Limitált box az alábbi tartalommal:
· 2LP
· CD 2 bónusz track-kel (papírtokban)
· 7-inches kislemez 2 exkluzív dallal
· ajándék bilincs lánccal
· számozott és dedikált lemezborító
5. Digitális letöltés

Első ízelítőképpen az albumról, itt meghallgatható az 'In The Dreams Of The Dead' című dal, lentebb pedig a később megjelent 'The Motherhood Of God' single, valamint elérhető az album első hivatalos videoklipje, a 'Strange Gateways Beckon' is:

A nagylemezt felvezető, fentebb említett 'The Death & Rebirth Of...' Észak-Amerikában január 28-án került forgalomba (Európában február másodikán). Ezen a napon indult a csapat USA-turnéra, melynek során közel két hónapon keresztül a death metal-történelem két legkiemelkedőbb bandája, a Cannibal Corpse és a Behemoth vendégei voltak. A Tribulation a szintén svéd Aeon zenekarral közösen nyitotta a bulikat.

A Tribulation május folyamán a Melechesh és a Keep Of Kalessin közös turnéja keretében járja majd Európát. Erről a körútról bővebben ITT írtunk.


TRIBULATION - videoklip-premier a svéd
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás