Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

OBSCURA - végighallgatható az 'Akróasis' album


2016-02-02

A német prog-metal mesterek tavaly áprilisban vonultak be a Dreamsound Stúdióba, régóta várt új nagylemezük rögzítése végett. Az 'Arkóasis' pénteken végre megjelenhet!

Az Obscura ezúttal is V. Santura producer társaságában vette fel az anyagot (ő segédkezett a 'Cosmogenesis' és a 'Omnivium' albumok esetében is). Az új lemez - ami az 'Akróasis' címet kapta - február 5-én, pénteken jelenik meg, a Relapse Records gondozásában, CD-n, dupla LP-n és digitális formában (előrendelés itt). Az album két trailere lentebb látható.

Steffen Kummerer gitáros-énekes: "Mindannyian teljes mértékig elégedettek vagyunk az új anyaggal, ami a dalszerzést, a technikai szaktudást és a korábbi albumok hangszerelését párosítja zenekarunk kreatív tagjainak - Linus Klausenitzer, Tom 'Fountainhead' Geldschläger és Sebastian Lanser - mérhetetlen tehetségével. Persze ugyanakkor megmaradt a fusion és a death metal műfajok terén prezentált progresszív riffelés is, ami egyértelműen védjegyünkként szolgál. Összefoglalván tehát: ezzel az albummal újabb szintre lép az Obscura".

Az Obscura új lemezén egy vadonatúj felállás zenél: Kummerer-t Rafael Trujillo gitáros, Linus Klausenitzer basszer és Sebastian Lanser dobos kíséri. Tavaly nyáron számoltunk be arról, hogy a bandából kilépett tagok Alkaloid néven alapítottak új projektet.

Az Obscura "eddigi legkeményebb, legkompolexebb, legdinamikusabb és legerősebb" lemezének ígérkező 'Akróasis' a következő dallistával és a lent látható borítóval jelenik meg:

01. Sermon Of The Seven Suns
02. The Monist
03. Akróasis
04. Ten Sepiroth
05. Ode To The Sun
06. Fractal Dimension
07. Perpetual Infinity
08. Weltseele
09. Melos (LP bónusz track)
10. The Origin Of Primal Expression (CD bónusz track)

Íme a teljes album-stream:

November 19-én megjelent az album címadódalának videoklipje:


OBSCURA - végighallgatható az 'Akróasis' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás