Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ENFORCER - új klip a frissen megjelent 'Zenith' albumról: 'Regrets'


2019-04-26

A klasszikus speed metalban utazó svéd Enforcer nemrég befejezte új, 'Zenith' című nagylemezének munkálatait. A 10 vadonatúj dalt maguk a bandatagok producelték és keverték.

Hosszú időn keresztül csend honolt az Enforcer háza táján, de ez most megtört! A svéd csapat idén visszatér ötödik stúdióalbumával, ami a 'Zenith' címet viseli. Az új lemezt április 26-án szabadítja a világra a Nuclear Blast Records, rajta 10 vadonatúj himnusszal, ami egyaránt hajaz régi klasszikusokra, és vonultatja fel a banda üde és friss lendületét és hangzását.

Ezen az új lemezen mutatkozik be az Enforcer színeiben Jonathan Nordwall gitáros. Mellette a három eredeti tag - Olof Wikstrand frontember, Jonas Wikstrand dobos-billentyűs és Tobias Lindqvist basszusgitáros alkotja a banda jelenlegi felállását. Az új dalok dob-témáit a stockholmi Soundtrade Stúdióban rögzítették, a többi témát az Arvika-beli Hvergelmer Stúdióban vették fel. A 'Zenith' producerei maguk az Enforcer tagjai voltak; a lemezborító pedig egy olasz művész, Velio Jost alkotása.

Olof Wikstrand gitáros-énekes így nyilatkozott: "A 'Zenith' egyértelműen a legambíciózusabb projekt, amiben valaha is rést vettünk. Összességében ugynais két és fél évet töltöttünk a dalszerzéssel, a produceri és a stúdió-munkákkal. Rendkívül izgaottak vaguynk, hogy végre rátok szabadíthatjuk ezt az őrületet. Óvakodjatok a Fekete Naptól!".

A 'Zenith' borítója így néz ki:

01. Destroyer
02. Undying Evil
03. From Beyond
04. One With Fire
05. Below The Slumber
06. Hungry They Will Come
07. The Banshee
08. Farewell
09. Hell Will Follow
10. Mask Of Red Death

Az első ízelítő, a 'Die For The Devil' című szám hivatalos klipje lentebb elérhető, ízelítőképpen az előrendeléshez.

Wikstrand elmondta: "A 'Die For The Devil' a 'Zenith' album nyitó-dala. Egy epikus intró-dalnak szántuk ezt a tételt, aminek szépsége az egyszerűségében rejlik. Ezzel a számmal egyúttal integrálni tudjuk a hallgatóságot már az album legelején. A videót ezúttal is gyerekkori barátunk, Gustav Ohman Spjuth rendezte - ő az, aki konkrétan az eddigi össze klipünknél besegített".

Újabban megjelent a 'Searching For You' című szám hivatalos szöveges videója és a 'Regrets' kisfilmje is:

Mint kiderült, a 'Zenith' album spanyol nyelven is megjelenik. A lemez eredetileg angol nyelven íródott, de a tagok úgy döntöttek, meglepik a rajongókat egy más nyelvű verzióval.

Wikstrand elmondta: "Készültünk egy kis különlegességgel nektek! Ez a verzió főhajtás a latin-amerikai rajongók előtt!".

A 'Zenith' spanyol változatának első ízelítője a 'Die For The Devil' single spanyol verziója, a 'Muere Por El Diablo' - lentebb elérhető a hivatalos videó. Később megjelent a 'Searching For You' spanyol változata, a 'Voy A Encontrarte' audiója is.

Az Enforcer legutóbbi nagylemeze 2015 februárjában jelent meg, 'From Beyond' címmel, a Nuclear Blast gondozásában.


ENFORCER - új klip a frissen megjelent 'Zenith' albumról: 'Regrets'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás