Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Zenith' címmel jelenik meg az új ENFORCER album


2019-01-30

A klasszikus speed metalban utazó svéd Enforcer nemrég befejezte új, 'Zenith' című nagylemezének munkálatait. A 10 vadonatúj dalt maguk a bandatagok producelték és keverték.

Hosszú időn keresztül csend honolt az Enforcer háza táján, de ez most megtört! A svéd csapat idén visszatér ötödik stúdióalbumával, ami a 'Zenith' címet viseli. Az új lemezt április 26-án szabadítja a világra a Nuclear Blast Records, rajta 10 vadonatúj himnusszal, ami egyaránt hajaz régi klasszikusokra, és vonultatja fel a banda üde és friss lendületét és hangzását.

Ezen az új lemezen mutatkozik be az Enforcer színeiben Jonathan Nordwall gitáros. Mellette a három eredeti tag - Olof Wikstrand frontember, Jonas Wikstrand dobos-billentyűs és Tobias Lindqvist basszusgitáros alkotja a banda jelenlegi felállását. Az új dalok dob-témáit a stockholmi Soundtrade Stúdióban rögzítették, a többi témát az Arvika-beli Hvergelmer Stúdióban vették fel. A 'Zenith' producerei maguk az Enforcer tagjai voltak; a lemezborító pedig egy olasz művész, Velio Jost alkotása.

Olof Wikstrand gitáros-énekes így nyilatkozott: "A 'Zenith' egyértelműen a legambíciózusabb projekt, amiben valaha is rést vettünk. Összességében ugynais két és fél évet töltöttünk a dalszerzéssel, a produceri és a stúdió-munkákkal. Rendkívül izgaottak vaguynk, hogy végre rátok szabadíthatjuk ezt az őrületet. Óvakodjatok a Fekete Naptól!".

A 'Zenith' borítója így néz ki:

01. Destroyer
02. Undying Evil
03. From Beyond
04. One With Fire
05. Below The Slumber
06. Hungry They Will Come
07. The Banshee
08. Farewell
09. Hell Will Follow
10. Mask Of Red Death

Hamarosan közzéteszik az első ízelítőket és az előrendelési infókat...

Az Enforcer legutóbbi nagylemeze 2015 februárjában jelent meg, 'From Beyond' címmel, a Nuclear Blast gondozásában.


'Zenith' címmel jelenik meg az új ENFORCER album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás