Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ZOMBI - egészében meghallgatható az amerikai progresszív instrumentális duó hatodik lemeze, a 'Shape Shift'


2015-10-14

A Steve Moore és A.E. Paterra alkotta Zombi együttes négy év után vette fel hatodik nagylemezét, ami 'Shape Shift' címmel kerül forgalomba (Relapse Records) október 16-án.

Az új Zombi album rögzítése a Pittsburgh-beli Machine Age Stúdióban zajlott. A 'Shape Shift' című, 9-számos, több mint 60 perc játékidejű lemez 2015. október 16-án jelenik meg, a Relapse Records jóvoltából.

Steve Moore: "Ez az album a 'Surface To Air' folytatása. Egy vérbeli rocklemezről beszélünk; tehát semmi techno-jammelés, sem szimfónikus prog-fantázia... és nincsenek szóló-átvezetők sem. Egy sötét és kemény lemezt készítünk, amit tele van élő dob-témákkal és egy csomó basszusgitárral. 'Stúdió-projekt' módból hivatalosan is átkapcsoltunk 'live-projekt' módba".

A 'Shape Shift' a lenti lejátszási listán teljes egészében meghallgatható.

Az album borítója, tracklistája:

01. Pillars of the Dawn
02. Total Breakthrough
03. Mission Creep
04. Interstellar Package
05. Diffraction Zone
06. Toroidal Vortices
07. Shadow Hand
08. Metaverse
09. Siberia II

Másik hír, hogy a Relapse Records idén áprilisban kiadta a Zombi archívumának korai felvételeit, egy 'The Zombi Anthology' című box-szettben. A CD-n, LP-n és digitális formában április 20-án megjelent pakkban a zenekar első demói kaptak helyet. Ezek a dalok eddig még sosem voltak elérhetők hivatalos változatban, és a zenekari példányok sincsenek immáron 10 éve forgalomban.

A Zombi legutóbbi stúdióalbuma 2011-ben jelent meg, 'Escape Velocity' címmel.


ZOMBI - egészében meghallgatható az amerikai progresszív instrumentális duó hatodik lemeze, a 'Shape Shift'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás