Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült debütáló stúdiólemezével az indiai AGAINST EVIL


2015-07-03

Az Against Evil egy sikeres, hard rock-feldolgozásokat játszó Echoes nevezetű banda hamvaiból jött létre. Az indiai Vishakapatnam városából származó csapat február 26-án debütált!

A Shasank (gitáros), Sravan (gitáros-énekes), Siri Sri (basszusgitáros-vokalista) és Noble John (dobos) alkotta Against Evil a heavy metal és a hard rock egyedi ötvözetével szeretné felhívni magára a figyelmet az indiai színtéren. Első megmozdulásaképpen, a csapat február 26-án, csütörtökön adta ki első single-dalát / kislemezét, 'War Hero' címmel (a címadódal lentebb elérhető). Alább megtekinthető maxi lemez borítója, és a teljes dal, amiről Shasank így nyilatkozott: "Az egész nóta egy csatamezőre emlékeztet, ahol a katonáknak le kell küzdeniük az ellenséget és a saját félelmeiket. Egy vérbeli, ütős HEAVY METAL dalról van szó, ami hangosabb, mint maga a háború!".

Az Against Evil július elején bejelentette első teljes értékű nagylemezét is. A 'Fatal Assault' - ami július 20-án lát napvilágot - egy "fogós, dallamos, kemény és nosztalgikus heavy metal korong", melynek keverését és maszterizálását a neves olasz gitár-művész, Simone Mularoni (Domination Stúdió) végezte. Íme a lemez részletei:

01. Battle Call
02. The Enemy Within
03. Speedbreaker
04. Wings Of Steel
05. Bulletproof
06. War Hero

További infók a bandáról a Facebook-on találhatók.


Elkészült debütáló stúdiólemezével az indiai AGAINST EVIL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás