Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SAMAEL - itt az első fotó az új felállásról!


2015-02-26

A legendás svájci indusztriális black metal banda és Christophe "Mas" Mermod basszusgitáros útjai különváltak. A közlemény így szólt:

"Mas világítás-technikai cégének növekvő sikerei, és számos más, hasonló munkája arra a nehéz döntésre vezette a bandát, hogy a továbbiakban külön utakon folytassa karrierjét a basszusgitárostól. Másik hír viszont, hogy boldogan mutathatjuk be új tagunkat, Thomas "Drop" Betrisey-t [ex-Sybreed]. Drop a tavalyi évben már több koncerten is kisegített minket, de most végre állandó tagként üdvözölhetjük őt.
Mas egyébként olyan neves bandák koncertjeit szokta világítás-technikájával ellátni, mint a Carcass, a Dimmu Borgir, az Arch Enemy, az Amon Amarth, az In Flames, stb.; ezért a továbbiakban is ilyen nagy sikereket kívánunk neki, és köszönjük az eddigi részvételt!
".

A Samael frissen bemutatta új felállásának első hivatalos promó-fotóját:

A Samael idén a világ több nagyvárosába is ellátogat 20 évvel ezelőtt megjelent 'Ceremony Of Opposites' albumának teljes szettjével. Habár egyelőre csak öt idei koncert-dátum vált nyilvánossá, annyi biztos, hogy a Samael fellép a német Wacken Open Air fesztiválon is. Íme az idáig bejelentett 'Ceremony Of Opposites' koncertek:

Február
19 - Bergen, Norvégia - USF Verftet & Garage

Április
4 - Montreal, Kanada - Theatre Plaza

Június
6 - Solvesborg, Svédország - Sweden Rock Festival
19 - Dessel, Belgium - Graspop Metal Meeting
21 - Clisson, Franciaország - Hellfest 2015

Másik hír, hogy a banda jelenleg új stúdióalbumon is dolgozik. A 2011-es 'Lux Mundi' folytatása várhatóan még idén megjelenik.

Az 1994 februárjában megjelent 'Ceremony Of Opposites' a Samael harmadik, mindeddig legsikeresebb nagylemeze volt. A producelést a neves Waldemar Sorychta (Lacuna Coil, Moonspell, Tiamat) végezte. Annak ellenére, hogy a Samael ezen a lemezen is a sátánizmus és a blaszfémia témáit feszegeti, ez volt a banda történetében az első kiadvány, ami a jövőben előszeretettel használt indusztriális elemeket tartalmazott. A Rock Hard magazin által kiadott 'Minden Idők 500 Legnagyszerűbb Rock & Metal Albuma' című könyvben a 'Ceremony Of Opposites' a 284. helyezést érte el.


SAMAEL - itt az első fotó az új felállásról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás