Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Válogatás-albummal jelentkezik a NASHVILLE PUSSY


2015-03-03

Az amerikai rockbanda május 11-én adja ki legújabb 'best-of' albumát, 'Ten Years Of Pussy' címmel. A lemez digipakos változata két CD-t fog tartalmazni.

A 16 stúdió-dallal megjelenő 'Ten Years Of Pussy' a banda elmúlt tíz, SPV kiadónál töltött munkásságát foglalja össze. A kiadvány digipakos és digitális verziója egy bónusz EP-vel kerül forgalomba - ezen egy 2009-es Nottingham-beli koncert néhány felvétele kap helyet. Íme a válogatás-lemez teljes tartalma:

CD 1 - 'Best-of'
01. Come On Come On
02. Rub It To Death
03. I'm So High (feat. Danko Jones)
04. Going Down Swinging
05. Before The Drugs Wear Off
06. Hate And Whisky
07. The South's Too Fat To Rise Again
08. Pussy Time
09. Til The Meat Falls Of The Bone
10. Pillbilly
11. Why Why Why
12. Up The Dosage
13. Lazy Jesus (feat. Lemmy)
14. Ain't Your Business
15. Good Night For A Heart Attack
16. Stone Cold Down

CD 2 - bónusz: 'Live In Nottingham' CD
01. One Way Down
02. Nutbush City Limits (feat. Ron Heathman)
03. Struttin' Cock
04. Late Great USA
05. Go Motherfucker Go
06. You're Goin' Down

Ahogy az a dallistából is kiderül, a lemezen neves vendégek közreműködése is hallható lesz: a bónusz CD-n található 'Nutbush City Limits' például a The Supersuckers gitárosával, Ron Heathman közösen került rögzítésre.

A gitáros-házaspár Blaine Cartwright és Ruyter Suys által 1997-ben alapított Nashville Pussy legutóbbi stúdióalbuma 'Up The Dosage' címmel jelent meg 2014-ben. A limitált digipakos formában (két bónusz track-kel és egy ajándék poszterrel), dupla bakeliten, valamint digitális formában is kiadott album, egy előzetes sajtó-kritika szerint, "pontosan ott folytatódik, ahol a 2009-es 'From Hell To Texas' abbamaradt. Mitöbb: a kvartett öt-éves szünete teljesen jó irányba terelte Blaine Cartwright énekes-gitárost és Ruyter Suys gitárost - mind a 13 új szám úgy szól, mintha a tagok a fiatalság kútjából a felnőttkorba katapultáltak volna; mindezt tipikus Pussy-módon".


Válogatás-albummal jelentkezik a NASHVILLE PUSSY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás