Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

KATAKLYSM - itt az 'Of Ghosts And Gods' album második videoklipje!


2015-07-23

A kanadai extrém metal banda új lemezének összes dalához videoklipet készített. Az 'Of Ghosts And Gods' első kisfilmje a 'Breaching The Asylum'.

Az új Kataklysm album az 'Of Ghosts And Gods' címet viseli - 2015. július 31-én jelenik meg, a Nuclear Blast jóvoltából. A lemez gitár-, dob- és basszus-témáit Jean-François "JF" Dagenais gitáros producelte; míg az ének rögzítéséért Mark Lewis (Whitechapel, DevilDriver, Cannibal Corpse) felelt. A keverést a neves Andy Sneap (Megadeth, Testament, Exodus, Amon Amarth) végezte. Rövid ízelítő az albumhoz a Kataklysm Facebook-oldalán látható.

Nemrég kiderült, hogy a banda új rekordot készül felállítani, mivel az 'Of Ghosts And Gods' lesz a világ első death metal lemeze, melynek összes dalához videoklipet forgattak. Az összefüggő kisfilmek egy teljes koncepciót fognak alkotni - július 22-től július 31-ig minden nap debütál egy klip. Ezen projekt a 'Breaching The Asylum' premierjével indult; másnap pedig a 'The Black Sheep' került bemutatásra:

Nemrég napvilágot látott 'Of Ghosts And Gods' tracklistája és borítója. Ez utóbbit egy feltörekvő művész, Art By Surtsey tervezte.

A tracklista:
01. Breaching The Asylum
02. The Black Sheep
03. Thy Serpents Tongue
04. Soul Destroyer
05. Vindication
06. Marching Through Graveyards
07. Shattered
08. Hate Spirit
09. Carrying Crosses
10. The World Is A Dying Insect

Az albumról június elsején debütált az első nóta. A 'Thy Serpents Tongue' - ami június ötödikén megjelent digitális single formájában is - itt érhető el, a később bemutatott 'Soul Destroyer' dallal egyetemben:

A Kataklysm néhány napja bejelentette 2016-os 'Of Ghosts And Gods' elnevezésű európai turnéjának összes dátumát és állomását.

A frontember, Maurizio így nyilatkozott: "Sok idő eltelt már a legutóbbi európai klub-turnénk óta, de utolsó ilyen körút igazán fergeteges volt! Jövőre azonban minden eddiginél erősebb formában térünk vissza az öreg kontinensre; méghozzá a bombasztikus 'Of Ghosts And Gods' album promóciójával. Ennek keretében először látogatunk el például Norvégiába, Finnországba, Észtországba és Lettországba is... szóval az nem kifejezés, hogy izgatottak vagyunk! Teljes értékű Kataklysm-showra kell számítanotok, de magunkkal visszük testvéreinket is: a görög titán SepticFlesh zenekar és a belga gore-mester Aborted-et. Hagyományaink szerint, a turnét január-február folyamán bonyolítjuk le; csak azért, hogy faszául induljon az Újév".

A turné 2016. január 24-én érkezik a budapesti Dürer Kertbe. Bővebb infók, jegyárak és további előzenekarok hamarosan...

A Kataklysm történetében az elmúlt egy év volt a legmozgalmasabb időszak. Egy sikeres ausztrál és japán turnét követően, világszerte több mint 150 koncertet adott a banda a 'Waiting For The End To Come' album promótálása jegyében. A körút keretében olyan országokba is eljutott a csapat, ahova mindeddig nem sikerült; ilyen például a Dél-Afrikai Köztársaság vagy Brazília. A turné azonban 2015-ben is folytatódik (ennek keretében a dunaújvárosi Rockmaraton fesztiválon is fellépett a csapat) - egy éven belül tehát két Kataklysm koncertnek is tanúi lehetnek a magyar rajongók!

A Kataklysm legutóbbi stúdióalbuma 2013. október 29-én került kiadásra. A Nuclear Blast jóvoltából megjelent lemezről - melynek borítóját a magyar Bornholm-ból ismert Sallai Péter készítette - bővebben itt írtunk.


KATAKLYSM - itt az 'Of Ghosts And Gods' album második videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás