Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Az ex-Arch Enemy gitárossal lépett fel Londonban a SANCTUARY


2015-03-05

Március 3-án a londoni Underworld klubban mutatta be új gitárosát a Sanctuary. Nick Cordle (ex-Arch Enemy) debütálása az alábbi rajongói videókon látható:

Warrel Dane énekes (ex-Nevermore) és bandája, az újjáélesztett Sanctuary tehát európai turnéra indult 'The Year The Sun Died' című visszatérő albumával. Az Overkill társaságában lezajló turnén - a Dane mellett - Lenny Rutledge gitárossal, Jim Sheppard basszusgitárossal (ex-Nevermore) és Dave Budbill dobossal kiegészülő Sanctuary egy "exkluzív" ötödik taggal bővül: ő pedig nem más, mint az Arch Enemy-ből nemrég távozott Nick Cordle gitáros. Rutledge ezzel kapcsolatban a következő híreket adta: "Brad Hull nemrégiben kilépett bandánkból. Helyére azonban találtunk egy újabb izgalmas gitárost; mégpedig Nick Cordle-t az Arch Enemy-ből és az Arsis-ből. Nick egy csodálatos zenész; ezért érzésünk szerint egy frissebb energiával löki majd meg a Sanctuary felállását. Európában már őt láthatjátok hamarosan, a Killfest turné keretében!".

Cordle az alábbiakat nyilatkozta: "Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok a Sanctuary-hez, az európai turné alkalmával! Már egy jóideje nagy tisztelője vagyok ennek a bandának - a 'The Year The Sun Died' pedig olyan volt nekem, mint egy friss lélegzetvétel. Igazi kihívás lesz ezeket a dalokat eljátszani, de örömmel és izgatottan állok elébe a dolognak!".

A Sanctuary tehát március elején indul európai turnéra, melynek keretében Budapestre is ellátogat a banda. Íme a koncert-dátumok:

Március
3 - London, Anglia - Underworld
4 - Braunschweig, Németország - Meiers Music Hall
5 - Lipcse, Németország - Hell Raiser
6 - Memmingen, Németország - Kaminwerk
7 - Worgl, Ausztria - Komma Vz
8 - Bécs, Ausztria - Szene
9 - Belgrád, Szerbia - Dom Omladine
10 - Ljubljana, Szlovénia - Kino Sisak
11 - Zágráb, Horvátország - Tvornica
13 - Budapest, Magyarország - Club 202
14 - Katowice, Lengyelország - Mega Club
15 - Gdansk, Lengyelország - B90
17 - Zwolle, Hollandia - Hedon
18 - Metz, Franciaország - Les Trinitaires
20 - Thessaloniki, Görögország - Eightball Club
21 - Athén, Görögország - Gagarin205

A Sanctuary 2014. október 6-án adta ki régóta várt harmadik nagylemezét. A The Year The Sun Died' album - amiről bővebben ITT írtunk - a Century Media Records jóvoltából jelent meg.


Videó: Az ex-Arch Enemy gitárossal lépett fel Londonban a SANCTUARY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás