Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CRYSTAL BALL - májusban jön a 'LifeRider'; nyilvános a tracklista!


2015-03-27

A svájci hard rock / heavy metal csapat május végén adja ki legújabb nagylemezét, ami a 'LifeRider' címet viseli. Az albumot ezúttal is a Massacre Records gondozza.

A 'LifeRider' hanganyagát - hasonlóan a Crystal Ball korábbi albumaihoz - a német gitáros, Stefan Kaufmann (ex-Accept, ex-U.D.O.) producelte, keverte és maszterizálta. A lenti képen látható lemezborítót Thomas Ewerhard tervezte. Az albumon vendég-énekesként szerepel a Battle Beast front-asszonya, Noora Louhimo; de akusztikus gitáron közreműködik maga a hangtechnikus, Stefan Kaufmann is. Ez előbbivel egy közös videoklipet is forgatott a csapat: az 'Eye To Eye' című szám néhány napja debütált hivatalos videoklip formájában - ez lentebb elérhető.
 
A Crystal Ball dalszerzője, Scott Leach így nyilatkozott: "A 'LifeRider' 12 friss és modern dalt fog tartalmazni. Ezek elsősorban az élet útjait, különböző helyzeteket és stádiumokat mutatnak be".
 
A 'LifeRider' - ami a Crystal Ball második albuma lesz az új énekes, Steven Mageney közreműködésében - a normál verzió mellett megjelenik limitált digipakban is; méghozzá exkluzív bónuszokkal kibővítve. A teljes tracklista így néz ki:

01. Mayday!
02. Eye To Eye
03. Paradise
04. Balls Of Steel
05. Hold Your Flag
06. Gods Of Rock
07. Take It All
08. Bleeding
09. Rock Of Life
10. Antidote
11. LifeRider
12. Memory Run
 
Digipak bónuszok:
13. Sacred Heart
14. Sign Of The Southern Cross
15. Not Like You

Az új album első ízelítője a 'Paradise' című dal volt, ami lentebb már meg is hallgatható!

A Crystal Ball legutóbbi nagylemeze 'Dawnbreaker' címmel jelent meg, 2013 végén. Erről bővebben ITT írtunk.

Az 1995-ben még Cherry Pie néven futó feldolgozás-zenekar tagjai rendszeres helyi koncertjeik jóvoltából ismertették meg magukat a közönséggel. Így alapították meg később Európa egyik "legjelentősebb erejű" hard rock / heavy metal bandáját, a Crystal Ball-t. Debütáló albumuk 1999-ben látott napvilágot, 'In The Beginning' címmel; ezt követte 2000-ben a még sikeresebb 'Hard Impact'. Ezután leszerződtette őket a Nuclear Blast - ennek köszönhetően olyan előadókkal turnéztak, mint U.D.O., Doro vagy az Axxis. Ötödik, 'Timewalker' albumuk megjelenése után egy nagyszabású európai turnén vettek részt a Thunderstone társaságában. Legutóbbi, hatodik korongjuk, a 'Secrets' 2007-ben került kiadásra az AFM Records jóvoltából. Ezután lépett ki a csapatból Mark Sweeney énekes, szólókarrierjének kiépítése végett.


CRYSTAL BALL - májusban jön a 'LifeRider'; nyilvános a tracklista!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás