Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Október elején adja ki új szólólemezét az egykori Hanoi Rocks énekes, Michael Monroe


2015-08-26

Az egykori Hanoi Rocks énekes / multi-instrumentalista, "über-energetikus frontember és rock 'n' roll-legenda" Michael Monroe meghosszabbította szerződését a Universal és a Spinefarm kiadókkal.

"Eljött az idő egy újabb Michael Monroe albumra! Örömmel jelentjük be, hogy ismét szerződést kötöttünk a Universal Music és a Spinefarm kiadókkal; illetve néhány hónapon belül megírtunk egy csomó új nótát! Az új lemez producere a svéd Chips Kiesbye [Hellacopters, Nomads], akivel már február végén nekiláttunk az anyag rögzítésének (Göteborgban). Nagyon izgalmasnak ígérkezik ez az új projekt - egy újabb briliáns Michael Monroe albumra számíthattok!".

Monroe új szólóalbuma 'Blackout States' címmel jelenik meg október 9-én, de a tervek szerint az első single-dal már szeptember elején napvilágot lát.

A 'Blackout States' albumon a Monroe-banda jelenlegi turné-felállása zenél. A csapatot a következő zenészek alkotják: Sami Yaffa basszusgitáros (Hanoi Rocks, New York Dolls), Steve Conte gitáros (ex-New York Dolls / Company of Wolves), Rich Jones gitáros (ex-Black Halos / Amen) és Karl Rockfist dobos (Chelsea Smiles, Danzig).

"Rendkívül izgatott vagyok a 'Blackout States' album megjelenése miatt! Ezen a lemezen minden rajta van, ami a tökéletes rock 'n' roll-feelinghez szükséges: erős, dallamos nóták; mély tartalommal teli, klisé-mentes dalszövegek; és tökös, punkos hozzáállás. Elsősorban azoknak ajánlom ezt az albumot, akiket akár csak egy kicsit is izgat a valódi, autentikus, energetikus rock 'n' roll zene" - nyilatkozta Monroe.

A svéd Chips Kiesbye (The Hellacopters, Nomads) által producelt és a finn Petri Majuri által kevert 'Blackout States' lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. This Ain‘t No Love Song
02. Old King‘s Road
03. Goin’ Down With The Ship
04. Keep Your Eye On You
05. The Bastard’s Bash
06. Good Old Bad Days
07. R.L.F.
08. Blackout States
09. Under The Northern Lights
10. Permanent Youth
11. Dead Hearts On Denmark Street
12. Six Feet In The Ground
13. Walk Away
14. Break The Noose (LP bónusz track)

Monroe és bandája május 28-án, a Helsinki-beli Jégcsarnokban adta első lemezbemutató koncertjét. A buli során vendégként fellépett a zenekarral Slash csapatának basszusgitárosa, Todd Kerns is. Később, a Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators koncertjén pedig maga Michael Monroe vendégeskedett (minderről lentebb látható két felvétel).

Monroék a nyár folyamán számos európai fesztiválon felléptek; ősszel pedig indul a nagyszabású világkörüli turné, a Hardcore Superstar zenekar kíséretében. A koncert-körút dátumai és állomásai itt érhetők el.

Monroe 2013. augusztus 27-én adta ki új, 'Horns And Halos' című albumát, ami a megjelenés első hetében több mint 10,000 példányban kelt el Finnországban; ezzel hivatalosan is elnyerte az aranylemezeknek járó díjat.
A 'Horns And Halos' (melyről bővebben itt írtunk) a kritikusok által magasan elismert, 2011-es 'Sensory Overdrive' folytatása, mely a Classic Rock magazin 'Év lemezei' listáján, valamint a Hivatalos Finn Zenei Toplistán is az első helyen végzett.


Október elején adja ki új szólólemezét az egykori Hanoi Rocks énekes, Michael Monroe
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás