Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albumot vett fel a VALKYRIE - itt a legfrissebb nóta!


2015-04-29

A Virginia-beli heavy-doom banda a Relapse Records jóvoltából jelenteti meg harmadik nagylemezét. A 'Shadows' május 19-én kerül a boltokba.

A "heroikus gitáros testvérek", Pete és Jake Adams vezette Valkyrie új lemeze - ami az első stúdióalbum 7 év kihagyás után - az év "legzseniálisabb heavy rock anyagán ígérkezik" - olvasható a kiadói közleményben. A "gazdag szólókkal, dallamos és blues-központú riffekkel megpakolt album kiváló keveréke a Pentagram- / Spirit Caravan-féle amerikai doom-rock stílusnak, illetve Thin Lizzy-, Wishbone Ash- és Deep Purple-féle klasszikus hard rocknak". "Míg Pete Adams másik bandája, a Baroness inkább a modern progos / popos metal műfajt részesíti előnyben, addig a Valkyrie inkább a "korabeli proto-metalt" szeretné népszerűsíteni".

A híres Sanford Parker (Pelican, Leviathan, YOB) által producelt 'Shadows' - ami a lent látható borítóval (Jeremy Hush illusztrációjával) és az alábbi tracklistával jelenik meg - "az ultimate nyári heavy-rock album".

01. Mountain Stomp
02. Golden Age
03. Temple
04. Shadow Of Reality
05. Wintry Plains
06. Echoes (Of The Way We Lived)
07. Carry On

Íme az első hivatalos album-trailer, valamint az első két dal (teljes egészében), a 'Mountain Stomp' és a 'Wintry Plains':

A banda április végén jelentette be soron következő észak-amerikai turnéját. Ennek első dátumai a következők:

Május
22 - Harrisonburg, VA - Golden Pony
23 - Charlottesville, VA - Main Street Annex
29 - Philadelphia, PA - Kung Fu Necktie
30 - Richmond, VA - Strange Matter

Június
27 - Frederick, MD - Maryland Doom Fest

Augusztus
14 - Hamden, CT - Death to False Metal Fest


Új albumot vett fel a VALKYRIE - itt a legfrissebb nóta!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás