Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elhunyt a MOLLY HATCHET egykori dobosa, Bruce Crump


2015-03-17

Crump - aki első körben 1976 és 1983, majd 1984 és 1991 között volt tagja a legendás southern rocker Molly Hatchet zenekarnak - 2015. március 16-án, 57 éves korában hunyt el.

Crump többek közt tagja volt a China Sky zenekar újonnani felállásának is, de az utóbbi években részt vett az egykori Molly Hatchet tagok alkotta Gator Country-ban, valamint a floridai White Rhino együttesben. A dobos ükunokája volt a híres amerikai demokrata politikus E.H. Crump-nak (1874-1954).

A China Sky zenekar friss közleménye így szól: "Nehéz szívvel jelentjük, hogy testvérünk, Bruce Crump elhunyt. Ez a tragédia szörnyen érintett minket, mivel nem ismertünk nála rendesebb embert. Részvétünket küldjük Bruce feleségének, Kristen-nek, édesanyjának, gyerekeinek és az egész családnak.
Bruce nem csak egy kiváló ember volt, de neki még a tehetsége is nagyobb volt a szívénél. Amikor elfogadta a China Sky felkérését, teljesen le voltunk nyűgözve, mivel keresve sem találtunk volna nála tökéletesebb zenészt erre a posztra. Igazán büszkék vagyunk arra, amit Bruce véghez vitt a 'China Sky II' albumon. Örökké hálásak leszünk neki
".

Crump halálának okát nem hozták nyilvánosságra.


Elhunyt a MOLLY HATCHET egykori dobosa, Bruce Crump
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás