Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ARTIZAN - friss dalszöveges videó a 'The Furthest Reaches' albumról


2015-04-08

Az Artizan nevetezű floridai prog-power banda nemrég elkészült új, "sci-fi metal-opera" lemezével, ami a 'The Furthest Reaches' címet kapta.

A 'The Furthest Reaches' album - melynek felvételeiről lentebb látható egy stúdió-riport - április 24-én jelenik meg, a Pure Steel Records jóvoltából. Mint korábban arról beszámoltunk, az új lemezen vendégszerepel Sabrina Cruz, a floridai power metal banda, a Seven Kingdoms énekesnője. A történetben ő alakítja a Föld Anya szerepét.

Az Artizan alapítója, Ty Tammeus így nyilatkozott: "Sabrina egy feltörekvő csillag a metal-égen. Nagy szerencsénkre összefuthattunk vele néhány évvel ezelőtt, amikor az Artizan és a Seven Kingdoms közösen turnézott. Sabrina egy tehetséges, karizmatikus és energiával teli énekesnő; pontosan illik az új projektbe".

Szintén vendégénekesként tűnik fel az Iced Earth ex-énekese, Matt Barlow; méghozzá az Őrzők ('The Keepers') szerepeiben. Erről Ty Tammeus így nyilatkozott: "Matt fenomenális munkát végzett legutóbbi lemezünkön, az 'Ancestral Energy' is, tehát nem sokat kellett gondolkodunk azon, ki legyen Őrzök hangja. Egy igazi klasszikus előadást hallhattunk tőle: Matt jobban szól, mint valaha!".

A 'The Furthest Reaches' lentebb látható borítóját Marc Sasso fantasy-artista tervezte, a kiadvány limitált CD-s digipak-változata azonban a híres Eliran Kantor (Testament) illusztrációval (valamint egy 'Come Sail Away' című bónusz dallal) fog megjelenni. Mindkét borító megtekinthető itt:

A tracklista:
01. Coming Of Age
02. Summon The Gods
03. Hopeful Eyes
04. The Furthest Reaches
05. The Cleansing
06. Wardens Of The New World
07. Heed The Warning
08. Supernova
09. Starchild
10. Into The Sun
11. Come Sail Away (limitált bónusz track)

Az első ízelítő a lemezről (amit az Artizan honlapján lehet elő-rendelni) lentebb érhető el, egy négyperces sampler formájában. Április elején pedig megjelent az első hivatalos dalszöveges videó, ami a 'Supernova' című számhoz készült.

Az Artizan a megjelenés napján fellép a híres német Keep it True fesztiválon.

Az Artizan 2013 májusában adta ki 'Ancestral Energy' című lemezét, amiről korábban ITT írtunk.


ARTIZAN - friss dalszöveges videó a 'The Furthest Reaches' albumról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás