Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE DEVIL WEARS PRADA - elkészült az 'Alien' klipje a 'Space' EP-ről


2015-11-13

Az Ohio-i metalcore zenekar nemrég bejelentette, hogy visszatért korábbi kiadója, a Rise Records csapatába. A banda augusztus végén új EP-t adott ki, 'Space' címmel.

"Nagyon örülünk, hogy ismét a Rise stábjával dolgozhatunk. Ez a kiadó nagyon sokat fejlődött első, 2006-os lemezünk megjelenése óta; de ugyanakkor a célok továbbra is rendkívül biztosak és határozottak. Mi magunk is rájöttünk, hogy a Rise Records-nál nincs jobb hely elképzeléseink megvalósítására. Hatalmas lelkesedéssel és izgalommal állunk a jövő előtt!" - mondta Mike Hranica énekes.

A 'Space' EP - aminek koncepciója "az űr különféle szemszögekből való bemutatása köré épül" - zenéjét és szövegeit a banda tagjai kollektíve szerezték. Az énekes a következőket nyilatkozta a lemez kapcsán: "Sokban hasonlít ez az anyag előző, 'Zombie' című kiadványunkhoz, ami szintén egy specifikus témát boncolgat; és saját identitással rendelkezik, tehát koncepcióját tekintve független minden eddigi lemezünktől. Attól függetlenül viszont, hogy megvan ennek az albumnak is a sajátos hangzása, a végén majd egy teljes egésszé formálódik az összes eddigi történetünk".

Az EP tracklistája így néz ki:

01. Planet A
02. Alien
03. Moongod
04. Interlude (instrumentális)
05. Supernova
06. Asteroid

A 'Space' augusztus 21-én jelent meg (a lentebb látható borítóval). Az első single-dal, a 'Supernova' audiója, és a második nyilvános szám, az 'Alien' hivatalos videoklipje alább elérhető. Ez utóbbi kapcsán Mike Hranica énekes elmondta: "Amikor először szóba jött a 'Space' EP valamelyik számának megfilmesítése, egyöntetűen kijelentettük, hogy az 'Alien'-hez kizárt, hogy ne készítsünk klipet. Ez egy igazán formás kis szám, ami egy űrlény-támadásról szól".

A The Devil Wears Prada tavaly decemberben mutatta be utóbbi klipjét. Az ehhez alapul szolgáló 'War' című szám a banda ötödik stúdióalbumán, a '8:18' elnevezésű anyagon szerepel, ami a 2013 szeptemberi megjelenés első hetében több mint 16,000 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 20. helyére került fel. A lemez teljes egészében meghallgatható itt.


THE DEVIL WEARS PRADA - elkészült az 'Alien' klipje a 'Space' EP-ről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás