Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Visszatért az eredeti énekes: hattagú lett az AMORAL zenekar


2015-03-26

A finn Idols tehetségkutató-győztes Ari Koivunen énekest soraiban tudó, Helsinki-beli prog-metal csapatba ismét visszatért az eredeti vokalista, Niko Kalliojärvi.

Kalliojärvi visszatérése már az elmúlt évben is felmerült, de most már biztos: az Amoral jelenlegi is készülő, 2016 elejére várható, hetedik stúdióalbumán kulcs-szerepet vállal az énekes.

Az elmúlt években sokszor vendégszerepet vállaltam az Amoral koncertjein; és nagyon jól is éreztem magam a srácokkal. Ezért amikor felkértek, hogy ismét csatlakozzak hozzájuk, nagyon izgatott lettem - mind zenei szempontból, mind pedig azért, mert valójában mindig is ezen társaság tagjának éreztem magam" - mondta Kalliojärvi, majd így folytatta: "Az új felállás révén újra tudjuk értelmezni az összes zenei ötletet, ami a nevünkhöz fűződik. Minél többet gondolkodom a dolgon, annál nagyobb értelmet látok az egészben. Az Amoral rendszeresen szélesítette zenei palettáját az évek során; most viszont úgy érzem, hatan minden eddiginél erősebbek leszünk!".

Ben Varon dalszerző / gitáros szintén új lehetőségeket lát Kalliojärvi visszatérésében: ”Niko társasága mindig is természetesen hatott rám, mind a színpadon, mind amögött. Ahogy azt többször is elmondtam már: ő az egyik mindenkori kedvenc hörgős énekesem! Pláne amikor rájöttem, hogy mekkora gitáros is... még inkább letisztult a vízió, miszerint általa egy újabb zenei utazás veheti kezdetét az Amoral egyébként is izgalmas történetében! Két énekes, három gitáros; közülük egy pedig részidős billentyűs... nagyon érdekes dolgok várnak ránk!".

Az Amoral új felállása (ami a lenti képen látható) a június végi finn Tuska Metal Festival "after-partyján" mutatkozik be.

A banda 'Fallen Leaves & Dead Sparrows' címmel jelentette meg új koncept-albumát 2014 elején. Az album a CD-s verzió mellett dupla bakeliten, valamint digitális formában is elérhető. A kiadó a brit Graphite Records. Erről bővebben ITT írtunk.


Visszatért az eredeti énekes: hattagú lett az AMORAL zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás