Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Meghalt Scott Weiland THE WILDABOUTS bandájának gitárosa, Jeremy Brown


2015-03-31

A mai napon jelent meg a Scott Weiland And The Wildabouts együttes első lemeze, a 'Blaster'. Ezen a napon érkezett a hír, hogy a banda gitárosa, Jeremy Brown elhunyt.

Scott Weiland és a The Wildabouts március 30-án, hétfőn Hollywoodban készült bemutató-koncertet adni...

Scott Weiland énekes a következőket írta hivatalos Facebook-oldalán: "A mai napon egy rendkívül felkavaró hírt kaptunk barátommal, Jeremy Brown-nal kapcsolatban. Már akkor elkezdtünk aggódni, amikor Jeremy nem jelent meg a régóta tervezett zenekari próbán, amit az esti 'School Night' rendezvényen való fellépés végett ütemeztünk be. Egy órával később azonban felhívott minket Jeremy családja, azzal a hírrel, hogy barátunk elhunyt... Teljesen lesokkolt a hír. Nem csak engem, hanem mindenkit, aki ismerte Jeremy-t. Szavakkal ki sem lehet fejezni, mekkora veszteség ez nekünk. Ő volt az egyik legjobb barátom, és az egyik legtehetségesebb gitáros, akit valaha is ismertem. Egy igazi zseni. Nehéz kifejezni, mennyire fog hiányozni, és mekkora űrt hagyott maga után a szívünkben...".

Weiland második szólóalbuma, a 2008-as 'Happy In Galoshes' rögzítése során ismerkedett meg Brown-nal. A két zenész hét éven keresztül dolgozott együtt a Weiland-bandában és a The Wildabouts együttesben - ennek a munkának lett az egyik eredménye a minap megjelent 'Blaster' album.

Brown [a fenti képen jobbról a második] halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.


Meghalt Scott Weiland THE WILDABOUTS bandájának gitárosa, Jeremy Brown
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás