Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta második videoklipjét a SEPTICFLESH


2015-04-01

A görög extrém / szimfónikus metalisták megfilmesítették 'Prometheus' című számukat. Így ez lett a banda történetének második hivatalos promó-filmje.

A 2014-es 'Titan' című ópuszon szereplő dal Jon Simvonis által producelt és rendezett videoklipjéről a banda a következőket nyilatkozta: "Megalakulásunk óta ez a második videoklipünk (az első az 'The Eldest Cosmonaut' volt az 'A Fallen Temple' albumról). A történet a transzformáció köré épül; azt mutatja be, ahogyan az alany átlépi a ragadozó és a préda közötti vékony választóvonalat...".

A SepticFlesh tavaly decemberben mutatta be új tagját: ekkor érkezett a bandába Kerim "Krimh" Lechner dobos, aki korábban megfordult a Decapitated és a Behemoth zenekarokban is.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen zseniális bandához csatlakozhatok. A Septicflesh már évek óta az egyik kedvenc zenekarom" - közölte Krimh. "A banda zenéje rendkívül egyedi: dallamos, kemény, de ugyanakkor tele van groove-okkal. Pontosan, ahogy én szeretem! Alig várom már, hogy új fejezetet nyissunk a Septicflesh könyvében, és találkozhassak Veletek, rajongókkal is!".

A Septicflesh előző dobosa, Fotis Benardo (eredeti nevén Fotis Gianakopoulos) december elején lépett ki a csapatból, ám ennek okát egyik fél sem hozta nyilvánosságra.

A banda legutóbbi, 'Titan' című nagylemeze 2014. június 24-én került az európai boltok polcaira, a Season Of Mist kiadó jóvoltából (Észak-Amerikában a Prosthetic gondozásában). A nagysikerű 2011-es 'The Great Mass' folytatását az egykori Machine Head / Soulfly gitáros, Logan Mader producelte (aki korábban a Gojirával és a Fear Factory-val is dolgozott). Az album hangzását ezúttal is a Prágai Filmharmonikus Zenekar "tökéletesítette" - emellett ezúttal a banda egy teljes gyermek-kórust is alkalmazott a lemez "epikusságának csiszolása érdekében".

A banda tagjai korábban így nyilatkoztak új munkájukról: "Eléggé kifárasztott bennünket a meló, viszont rendkívül büszkék vagyunk az eredményekre. Keményen dolgoztunk Logan közreműködésében azon, hogy létrehozzuk legsötétebb álmaitok betét-zenéjét. Az új kompozíciók meglehetősen progresszívak és érzelmesek, de ugyanakkor nagyon agresszívek és erőteljesek is. Karrierünk során most először volt lehetőségünk egy teljes gyerek-kórussal együtt dolgozni; ezáltal jutottunk el mélyebb és sötétebb atmoszférákba. Összefoglalva: újabb szintet értünk el az extrém érzelmek kavalkádján".

A nemrégiben az észak-amerikai 'Conquerers Of The World II' turnét headlinerként lebonyolító SepticFlesh a közelmúltban jelentette meg 'reissue'-sorozatának új példányát, a '97-es 'Ophidian Wheel' album remaszterizált változatát. Az új kiadvány friss borítóval látott napvilágot, melyet maga a frontember, Seth Siro Anton tervezett.

Hamarosan folytatódik a fentebb említett USA-turné: a 'Conquerers Of The World III' keretében a banda a Moonspell és a Deathstars társaságában járja az Államokat. Íme a hivatalos plakát:


Bemutatta második videoklipjét a SEPTICFLESH
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás