Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EISREGEN - 'Leblos' címmel adja ki új albumát a német dark-metal banda; itt a friss videoklip!


2020-06-03

Az idén 25 éves Eisregen - akiknek több lemezüket is betiltották Németországban - június 19-én jelenteti meg új, 'Leblos' című nagylemezét.

A 'Leblos' albumot Markus Stock hangmérnök / mixer közreműködésében rögzítették, a németországi Klangschmiede Studio E falai között. Az album alább látható borítójáért a Svartir Andar Graphix felelős.

A 'Leblos' megjelenik többek közt dupla CD-s media-book változatban, limitált LP-n, limitált box-szettben, valamint letöltés és stream formájában is. A media-book verzió magában foglal egy bónusz lemezt, ami a 'Die Räudigen Rennsteigrebellen' címet viseli. Ezen az extra CD-n - melynek fedelét maga a banda frontembere, Yantit készítette - négy további új dal kapott helyet. Íme a borítók és a tartalmak:

01. Ruhet sanft
02. Pechschwarz
03. Erstschlag
04. 1000 Jahre Nacht
05. Leblos
06. Schlachtraum
07. Atme Asche
08. Mein Leichenwerk
09. Wangenrot
10. Mutter schneidet
11. Drauß' vom Häuten komm' ich her

Bónusz CD
01. Deutsches Bierlied
02. Grünes Herz
03. Wenn es draußen dunkel wird
04. Zeit zu Saufen

Az új album címadó dalának premiere / videoklipjének bemutatása április 28-án volt esedékes. Íme a kisfilm:

Újonnan megjelent a 'Deutsches Bierlied' dal hivatalos videoklipje is (ami a banda sajátos projektje, a Die räudigen Rennsteigrebellen neve alatt debütált.

Az Eisregen az eredeti tervek szerint fellépett volna az idei Summer Breeze és In Flammen Open Air fesztiválokon, de a globális koronavírus-járvány miatt szinte minden nyári fesztivált lefújtak a szervezők. Az Eisregen azonban 2020 őszén és telén európai klub-turnét bonyolít le; méghozzá a Welicoruss, a Skinned Alive, a XIV Dark Centuries és a Grabak zenekarok társaságában. A teljes turné-beosztást hamarosan közzéteszik a banda Facebook-oldalán...

Az Eisregen legutóbbi, 13. nagylemeze 'Fegefeuer' címmel jelent meg, 2018 októberében - erről bővebben itt írtunk.


EISREGEN - 'Leblos' címmel adja ki új albumát a német dark-metal banda; itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás