Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CUT UP néven alapítottak új bandát az egykori Vomitory tagjai - teljes egészében meghallgatható a bemutatkozó album!


2015-06-26

A Metal Blade kiadó áprilisban egy új death metal banda, a Cut Up leigazolását jelentette be.

A Cut Up együttest 2014-ben alapította Tobias Gustafsson dobos és Erik Rundqvist énekes-basszusgitáros. Miután a Vomitory 2013 végén, 24 évnyi aktivitás után feloszlott, a zenészpáros úgy döntött, új felállással és új néven űzi tovább a death metalt. Nem sokkal később csatlakozott hozzájuk Anders Bertilsson gitáros (Coldworker), majd Andreas Björnson gitáros-vokalista (Fetus Stench), és kiteljesedett a Cut Up felállása.

A Cut Up 2014 első felét dalszerzéssel töltötte. A tagok november folyamán vonultak stúdióba, ahol felvettek 11 számot a 'Forensic Nightmares' című debütáló albumra. Egy előzetes kiadói közlemény szerint, "semmi másra nem kell számítani, kizárólag erőszakos, csonttörő, de ugyanakkor fogós és groove-okkal teli death metalra".

"Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy ismét a Metal Blade csapatában lehetek; de ezúttal a Cut Up színeiben" - nyilatkozta Gustafsson. "Egyszerűen képtelen vagyok távol maradni a death metaltól; ezért nagyon jó érzés, hogy rögtön a Vomitory eltemetése után egy ilyen kegyetlen kollektívával térhetek vissza. A Cut Up nem egy 'másik projekt', hanem egy teljesen új banda, amit négy tag alkot. El is készítettük debütáló albumunkat, amivel végtelenül elégedett vagyok; mind az anyag, mind a produkció tekintetében. Alig várom már, hogy Ti is halljátok! Amint a lemez megjelenik, leigázzuk a színpadokat!".

A 'Forensic Nightmares' albumot június 26-án, pénteken jelenteti meg a Metal Blade kiadó, CD-n, bakeliten és digitális változatban, az alábbi borítóval és tracklistával:

01. Enter Hell
02. Burial Time
03. Remember The Flesh
04. A Butchery Improved
05. Brain Cell Holocaust
06. Forensic Nightmare
07. Camouflesh
08. Order Of The Chainsaw
09. Stab And Stab Again
10. Bunker Z 16
11. Dead And Impaled

Andreas Björnson gitáros-énekes így szólt: "Több mint egy évnyi kemény munka, türelem és alkalmazkodás után, most végre bejelenthetjük debütáló, 'Forensic Nightmares' című lemezünk megjelenését! Ahogy az az album címéből ['Törvényszéki Rémálmok'] is kiderül, semmi másra nem kell számítanotok, csakis kiváló produkcióval felturbózott, erőszakos death metalra! Nevetségesen büszke vagyok arra, amit közösen sikerült elérnünk; és már alig várom, hogy színpadra léphessünk világszerte, a lemez promóciójával. Csak hogy tudjátok, miről is szól ez a banda, hamarosan kiadjuk ‘Burial Time’ című számunk hivatalos videóját. Ez a nóta tökéletesen reprezentálja és összefoglalja az albumot. Figyeljétek a híreket, és majd találkozunk az első sorokban!".

Június 16-án napvilágot látott az első Cut Up klip: az 'A Butchery Improved' premierje itt érhető el:

Frissen megjelent a banda második hivatalos videoklipje is: a 'A Butchery Improved' az alábbi lejátszón érhető el.

A lemez megjelenésének napján a banda teljes egészében közzétette bemutatkozó albumát: a 'Forensic Nightmares' elérhető a Metal Blade kiadó honlapján.

Tobias Gustafsson dobos: "Büszkén mutatom be Nektek debütáló, 'Forensic Nightmares' albumunkat. Kevesebb, mint egy másfél évvel ezelőtt indítottuk a Cut Up-ot; de a kemény munka és elkötelezettség meghozta gyümölcsét! Nem is lehetnénk ennél büszkébbek a végeredményre! A 'Forensic Nightmares' egy színtiszta kinyilatkoztatás atekintetben, miről is szól a Cut Up, és mi a célunk a jövőben. Csak annyit mondanék még: ne dőljetek hátra, miközben hallgatjátok a lemezt; hanem tekerjetek maximum hangerőre, és rázzátok a kibaszott fejeteket! Egészségetekre!".


CUT UP néven alapítottak új bandát az egykori Vomitory tagjai - teljes egészében meghallgatható a bemutatkozó album!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás