Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Remaszterizált újrakiadást kapott a SATYRICON klasszikus 'Rebel Extravaganza' albuma - itt az új előzetes!


2019-12-18

A Satyricon 20 évvel ezelőtt adta ki úttörő negyedik stúdióalbumát, a 'Rebel Extravaganza'-t, amely lemez hatalmas löketet adott a műfaj evolúciójának.

A klasszikussá vált 'Rebel Extravaganza' album 2019. december 13-án remaszterizált reissue formájában jelent meg újra, a Napalm Records jóvoltából. A Satyr és Frost által irányított banda tehát újra felelevenítette egyik leginkább előremutató, leginkább experimentális és progresszív albumát, melyet annak idején olyan legendák közreműködésében rögzítettek, mint Fenriz (Darkthrone) és Snorre Ruch (Thorns). A 'Rebel Extravaganza' album kétségkívül egy új black metal-éra kezdetét fémjelezte, egyben egy új Satyricon-korszak kezdetét jelentette.

A teljes mértékig remaszterizált 'Rebel Extravaganza' album speciális, limitált változatban jelent meg újra a 20- évforduló alkalmából; méghozzá dupla picture disc, dupla LP és digipak CD formájában.

Satyr így kommentálta az újrakiadást: "Amennyire új lemez volt számunkra a 'Rebel...', annyira jelentett lázadást is. Annak idején ez a műfaj éppen gótikus irányt váltott; a black metal körei elkezdtek terjeszkedni; a kifejezés-módok megújulása révén pedig új életet kapott a színtér. Sajátos mizantrópiám akkoriban szintén nagy mértékben hozzájárul ezen album végleges hangzásának kialakulásához. Frost és jómagam egyaránt nagyon büszkék vagyunk arra, milyen jelentős mértékben formáta a műfajt ez a lemez; és mennyire szükségszerű volt annak megjelenése. Ettől függetlenül ezt az albumot sokan csak utólag fedezték fel - ez a tény pedig sokat elmond a dalok komplexitásáról, jelentőségéről és szókimondó mivoltáról. Ma, 20 évvel később egy verzió jelenik meg, ami sokkal jobban szóól és jobban néz ki, mint az eredeti példány. Reméljük, ezt ti is így gondoljátok".

A 'Rebel Extravaganza' újrakiadása itt rendelhető meg.

Íme az újrakiadás hivatalos előzetese:

Alább teljes egészében végighallgatható az eredeti lemez:


Remaszterizált újrakiadást kapott a SATYRICON klasszikus 'Rebel Extravaganza' albuma - itt az új előzetes!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás