Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

GLORYHAMMER - tavasszal megjelenik Christopher Bowes "heroikus fantasy-power metal" projektjének harmadik albuma


2019-02-08

A brit "kalóz-metal" mester Alestorm frontembere, Christopher Bowes a műfaj "szimfónikusabb és epikusabb" oldalát szerette volna felfedezni, így 2010-ben megalapította a GloryHammer zenekart...

A Gloryhammer 2019-ben visszatér egy újabb epikus power metal-kalanddal; méghozzá a 'Legends From Beyond The Galactic Terrorvortex' album formájában, amit a tavasz folyamán ad ki a Napalm Records. Elkészült tehát a dicső Gloryhammer-saga harmadik epizódja!

Dark Lord Zargothrax (a.k.a. Christopher Bowes) billentyűs / dalszerző a következő híreket közölte: "Oh wow! Tudom, hogy nagyon sokan vártatok már erre az albumra... konkrétan évsázadoknak tűnt ez az idő! Az elmúlt három évben non-stop dolgoztunk ezen a lemeze, abszolút titokban; mostanra azonban elkészült az ópusz! Alig várjuk már, hogy hallhassátok Ti is... Ez minden idők legnagyszerűbb power metal albuma!".

"A galaxis félelemben vár XIII. Angus McFife visszatérésére, aki annak idején a valahavolt legnagyobb csatát vívta meg, a gonosz Zargothrax ellen. Fife Királyságának reményei egy fiatal herceg erős kezeiben és végtelen bölcsességgel bíró elméjében vannak...".

A billentyűs Bowes mellett, a banda új albumát ezúttal is Thomas L. Winkler, a svájci Emerald énekese; valamint Paul Templing gitáros (Sorcerer's Spell); James Cartwright basszusgitáros (Hoarstone) és Ben Turk dobos (Sorcerer's Spell) rögzítette.

Hamarosan közzéteszik a 'Legends From Beyond The Galactic Terrorvortex' további részleteit...

A lemezbemutató észak-amerikai turné a tavasz végén fog lezajlani, az Aether Realm zenekar társaságában. A június 18.-ig tartó körút beosztása alább tekinthető meg:

A GloryHammer 'Space 1992: Rise Of The Chaos Wizards' címmel vette fel legutóbbi, második nagylemezét, amit 2015. szeptember 25-én "szabadított az univerzumra a banda és a Napalm Records kiadó".


GLORYHAMMER - tavasszal megjelenik Christopher Bowes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás