Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

GLORYHAMMER - május végén jelenik meg Christopher Bowes "heroikus fantasy-power metal" projektjének harmadik albuma; itt a friss videoklip!


2019-04-12

A brit "kalóz-metal" mester Alestorm frontembere, Christopher Bowes a műfaj "szimfónikusabb és epikusabb" oldalát szerette volna felfedezni, így 2010-ben megalapította a GloryHammer zenekart...

A Gloryhammer 2019-ben visszatér egy újabb epikus power metal-kalanddal; méghozzá a 'Legends From Beyond The Galactic Terrorvortex' album formájában, amit május 31-én ad ki a Napalm Records. Elkészült tehát a dicső Gloryhammer-saga harmadik epizódja!

Dark Lord Zargothrax (a.k.a. Christopher Bowes) billentyűs / dalszerző a következő híreket közölte: "Oh wow! Tudom, hogy nagyon sokan vártatok már erre az albumra... konkrétan évsázadoknak tűnt ez az idő! Az elmúlt három évben non-stop dolgoztunk ezen a lemeze, abszolút titokban; mostanra azonban elkészült az ópusz! Alig várjuk már, hogy hallhassátok Ti is... Ez minden idők legnagyszerűbb power metal albuma!".

"A galaxis félelemben vár XIII. Angus McFife visszatérésére, aki annak idején a valahavolt legnagyobb csatát vívta meg, a gonosz Zargothrax ellen. Fife Királyságának reményei egy fiatal herceg erős kezeiben és végtelen bölcsességgel bíró elméjében vannak...".

A tracklista:
01. Into The Terrorvortex Of Kor-Virliath
02. The Siege Of Dunkeld (In Hoots We Trust)
03. Masters Of The Galaxy
04. The Land Of Unicorns
05. Power of the Laser Dragon Fire
06. Legendary Enchanted Jetpack
07. Gloryhammer
08. Hootsforce
09. Battle For Eternity
10. The Fires Of Ancient Cosmic Destiny
I: Dundaxian Overture
II: The Battle Of Cowdenbeath
III: Return Of The Astral Demigod Of Unst
IV: The Knife Of Evil
V: Transmission

A billentyűs Bowes mellett, a banda új albumát ezúttal is Thomas L. Winkler, a svájci Emerald énekese; valamint Paul Templing gitáros (Sorcerer's Spell); James Cartwright basszusgitáros (Hoarstone) és Ben Turk dobos (Sorcerer's Spell) rögzítette.

A 'Legends From Beyond The Galactic Terrorvortex' többféle változatban is megvásárolható lesz (többek közt bónusz szimfónikus CD-vel kiegészítve) - minderről itt lehet bővebb infókat találni.

Íme az első single-dal, amit a bandáról neveztek el, valamint a hivatalos album-előzetes:

A lemezbemutató észak-amerikai turné a tavasz végén fog lezajlani, az Aether Realm zenekar társaságában. A június 18.-ig tartó körút beosztása alább tekinthető meg. Októberre továbbá egy brit turnét is bejelentett a banda.

A GloryHammer 'Space 1992: Rise Of The Chaos Wizards' címmel vette fel legutóbbi, második nagylemezét, amit 2015. szeptember 25-én "szabadított az univerzumra a banda és a Napalm Records kiadó".


GLORYHAMMER - május végén jelenik meg Christopher Bowes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás