Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HALESTORM - Billboard top 5-ben végzett az 'Into The Wild Life' album


2015-04-23

A Halestorm néhány napja adta ki legújabb nagylemezét, 'Into The Wild Life' címmel.

Az új album, a megjelenés első hetében több mint 56,000 példányban kelt el az Egyesült Államokban; ezzel a hivatalos 200-as Billboard-lista előkelő 5. helyén végzett. A Halestorm számára egyébként sem szokatlanok az ehhez hasonló sikerek - a Grammy-díjas csapat korábban három egymást követő aranyérmes (Rock Radio Chart) single-dalt is kiadott.

A Halestorm tagjai Jay Joyce (Cage The Elephant) producer közreműködésében rögzítették az új albumot, egy Nashville-i stúdióban. A munkálatokat összefoglalván, három, egyenként negyedórás videó a stúdióból, lentebb érhető el.

Az 'Into The Wild Life' első single-dala 'Apocalyptic' címmel látott napvilágot. A nagylemezt január 13-i kezdettel lehetett elő-rendelni. Akik áprilisig leadták a rendelést (például az iTunes-on), ingyenesen letölthették (akár már január 13-án) az elsőszámú single-dalt, ami lentebb elérhető immáron hivatalos videoklip formájában.

Lzzy Hale énekesnő az új lemez kapcsán a következőket nyilatkozta: "Az Into The Wild Life'-ban benne van minden, ami Halestorm. Habár dalszövegileg és zeneileg felállítottunk egy új sztenderdet, de mégsem maradt más választásunk, mint az, hogy saját magunkat adjuk. Elkészült tehát a harmadik lemezünk, aminek segítségével még mélyebbre áshattok a Halestorm világában".

Hale egy korábbi nyilatkozatában elmondta, hogy bandája ezúttal kollektív módon rögzítette új albumának dalait, nem pedig a korábban alkalmazott személyenkénti munkával: "Ez a lemez meglehetősen performansz-központú lesz. Arról van szó tehát, hogy mindannyiónknak egyidőben, egy helyen kell rajta lenni a szeren. Nekem például olyan szempontból is nagy kihívás ez, hogy ezúttal nem használhatok automata hangolást".
Arejay Hale dobos hozzátette: "Ez egy igencsak organikus módszer egy lemez rögzítésére... ami inkább jó dolog, mint rossz, mivel így tudjuk csak igazán összefoglalni mindazt, amit egységes bandaként el szeretnénk érni. Nem lesz tehát gépiesített az új anyag - ehelyett inkább azt mondanám: szuperül megszerkesztett, szuper-tökéletes".

Lzzy nemrégiben a pakisztáni Shor Bazaar magazinnak nyilatkozott az új Halestorm lemez irányzatával kapcsolatban: "Mint mindig, most is azt üldözzük, ami izgalomba hoz minket. Eddig minden lemezünk így készült. Persze ezen az albumon is lesznek meglepetések, mivel most is sokat kísérleteztünk; plusz fejlődtünk is rengeteget. Ettől függetlenül egyébként folyamatosan próbálunk a kemény rockzene műfaja révén növesztett gyökerünk mentén haladni; mivel az egy nagyon fontos tényező".

Íme az 'Into The Wild Life' tracklistája (a borító lentebb látható):

01. Scream
02. I Am The Fire
03. Sick Individual
04. Amen
05. Dear Daughter
06. New Modern Love
07. Mayhem
08. Bad Girls World
09. Gonna Get Mine
10. The Reckoning
11. Apocalyptic
12. What Sober Couldn't Say
13. I Like It Heavy
14. Jump The Gun (digitális deluxe bónusz)
15. Unapologetic (digitális deluxe bónusz)

Íme a nemrég bemutatott 'Mayhem' című szám hivatalos audió-verziója:

A Halestorm 2013. október 15-én adta ki 'ReAniMate 2.0: The CoVerRs eP' című mini-albumát, melyen "klasszikus dalok átdolgozásai szerepelnek, eklektikus kollekció formájában". A feldolgozás EP - amiről bővebben ITT írtunk - 2014. december 2-án megjelent bakelitlemez formájában is.


HALESTORM - Billboard top 5-ben végzett az 'Into The Wild Life' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás