Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Első videoklipjét forgatta le új énekesével az AVERSIONS CROWN - májusban újra Budapestre jön a banda!


2015-04-28

Az ausztrál "halál-gépezet", az Aversions Crown együttes januári európai turnéjának anyagából vágta össze legújabb videoklipjét; mégpedig az 'Earth Steriliser' című számhoz:

Januárban érkeztek a hírek, miszerint, az Aversions Crown énekese, Colin Jeffs egy hangszálakat is érintő fertőzés miatt nem vesz részt a turnén. Hayden Lee gitáros a következőket jelentette: "Sajnálatos módon Colin-nak ki kell hagynia a Within The Ruins-szal és az I Declare War-ral közös európai turnénkat. A jó hír az, hogy Mark Poida az über-fasza I, Valiance zenekarból, megmentett minket és a turnét. Nemrég vele közösen léptünk fel az ausztrál Unify Fesztiválon is, tehát akik ott voltak, tudhatják, hogy Mark őrült rombolásra képes. Vigyázz, Európa!".

A későbbi információk szerint, Jeffs - egészségügyi problémái miatt - végleg kilépett a csapatból; Poidát pedig hivatalosan is az Aversions Crown új énekeseként üdvözölhetik a rajongók. Íme az új felállás első promó-fotója:

A 2010-ben, Brisbane-ben alakult Aversions Crown az évek során a "gépesített brutalitás a kísérteties atmoszférák különleges elegyét" fejlesztette ki, köszönhetően három gitáros "fejenként egy-egy darab nyolchúrosának". A banda az elmúlt hónapokban "komoly mérföldeket tett meg" ausztrál és európai turnéja alatt; a műfaj olyan nagyjainak társaságában, mint a Thy Art Is Murder, a The Acacia Strain, az All Shall Perish és a Cattle Decapitation.

Az Aversions Crown új albuma, a november 24-én megjelent 'Tyrant' a 2011-es debütáló 'Servitude' folytatása. Az új anyagot a Thy Art Is Murder-ből ismert Andy Marsh producelte, valamint Mark Lewis (Whitechapel, Carnifex) keverte. A lemez a "disztópikus rémálmok és a rosszindulató földönkívüli találkozások" témája köré épül. A csapat 10 új dala egy "tökéletes aláfestő zene lehet a közelgő inváziónak". Mindezt vizuális formában Pär Olofsson (Aborted, Abysmal Dawn, The Faceless) valósította meg a lemez borítóján.

A 'Tyrant' album első single-dala / videoklipje a lent látható 'Hollow Planet', ami kislemezként önmagában is elérhető. Az 'agresszív fellengzősség és baljós vizualitás" keverékét mindeddig közel félmillió ember látta a YouTube-on. Nemrég megjelent a lemez második hivatalos videoklipje is: a 'Vectors' szintén lentebb érhető el.

Az Aversions Crown január-február folyamán lebonyolított egy európai turnét (melynek során Budapestre is ellátogattak). Soron következő, szintén európai 'Australian Takeover' elnevezésű körútjukból ismét nem fog kimaradni hazánk: a Thy Art Is Murder-rel és a Feed Her To The Sharks-szal közös körút keretében, május 12-én érkezik a banda a pesti Blue Hell klubba.


Első videoklipjét forgatta le új énekesével az AVERSIONS CROWN - májusban újra Budapestre jön a banda!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás