Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videót forgatott az ausztrál KING PARROT


2015-04-30

Ausztrália egyik legnevesebb underground metal bandája, a King Parrot bemutatta soron következő, 'Dead Set' című nagylemeze második hivatalos videoklipjét. Íme a 'Home Is Where The Gutter Is':

A 'Dead Set' című nagylemeze első klipje márciusban jelent meg. Ebben nem más, mint Philip Anselmo (ex-Pantera, Down) vendégszerepel.

A King Parrot második, 'Dead Set' című stúdióalbuma Európában május 15-én jelenik meg, az Agonia Records jóvoltából. Az amerikai kiadásért (május 19.) Anselmo Housecore Records cége felel.

A 'Dead Set' a 2012-es 'Bite Your Head Off' folytatása. Azt a lemezt többek közt olyan neves kritikusok és metalzenészek méltatták, mint Max Cavalera (Sepultura), Chuck Billy (Testament) és maga Phil Anselmo (Pantera).Az extrém thrash / grind / punk / hardcore műfajokat vegyítő King Parrot debütáló albuma megjelent Ausztáliában, CD-n és bakeliten is (Impedance Records/Rocket Distribution), de később a Candlelight Records is felfigyelt a bandára: a 'Bite Your Head Off' című bemutatkozó korong ezen kiadó által került az európai boltok polcaira 2013 júniusa elején. (A lemezt kísérő első single-dal, a 'Shit On The Liver' videoklipje - melyet Ausztrália egyik legjobb metal műfajú videoklipjének tartanak a kritikusok - a lenti lejátszón megtekinthető. Az "ijesztő kislemez-dal" korábban felkerült az ausztrál metal legenda Frankenbok-kal közös split-albumra is.)

Az új, 'Dead Set' című lemezt maga Anselmo producelte, két kollégája, Michael Thompson és Steve Berrigan közreműködésében, a Louisiana-beli Nodferatu’s Lair Stúdióban (Down, Eyehategod, Superjoint Ritual). Íme a lemez borítója és a tracklista:

01. Anthem Of The Advance Sinner
02. Need No Savior
03. Hell Comes Your Way
04. Like A Rat (feat. Philip Anselmo)
05. Tomorrow Turns To Blood
06. Home Is Where The Gutter Is
07. Sick In The Head
08. Punisher
09. Reject
10. Dead Set

A lemez elő-rendelhető CD-n, digitális verzióban, valamint különféle bakelitlemez formájában, és egy exkluzív pakkban, melynek tartalma így néz ki:


Új videót forgatott az ausztrál KING PARROT
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás