Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SAINT ASONIA - július végén jelenik meg az új alternatív metalista szuper-group első lemeze


2015-06-18

A Three Days Grace volt frontembere, Adam Gontier a Staind gitárosával (Mike Mushok), a Finger Eleven ex-dobosával (Rich Beddoe) és Corey Lowery (Stuck Mojo, Stereomud) basszerral állt össze.

A Saint Asonia bemutatkozó videója lentebb látható. Ebben elhangzik: "egy olyan csapat állt össze, melynek tagjai összesen 25 top 10-es rock-single-t és 17 Number1-slágert jegyeznek nevük mellett".

Az bemutatkozó nóta - ami immáron elérhető az iTunes-on és a Spotify-on - a 'Better Place' címet viseli. A dal és a készülő album producere a neves Johnny K (Disturbed, Megadeth, Staind) volt. A 'Better Place' - két héttel a megjelenés után - felkerült az amerikai 'Active Rock Radio' lista első 20 helyezettje közé; ezzel ez lett az idei év eddigi legjobban teljesítő single-dala ebben a műfajban.

A Saint Asonia első nagylemeze július 31-én jelenik meg, az RCA Records jóvoltából. A lemez immáron elő-rendelhető (itt). Aki még időben leadja a rendelését, az ingyenesen letöltheti a fentebb hallható 'Better Place' single-dalt.

A 'Saint Asonia' album - amit teljes egészében Gontier és Mushok szerzett; valamint a neves Johnny K. (Sevendust, Disturbed, Megadeth) producelt - az alábbi borítóval és tracklistával kerül forgalomba:

01. Better Place
02. Blow Me Wide Open
03. Live My Life
04. Even Though I Say
05. Fairy Tale
06. King Of Nothing
07. Waste My Time
08. Dying Slowly
09. Trying To Catch Up With The World
10. Happy Tragedy
11. Leaving Minnesota

Mushok néhány hete nyilatkozott egy Idaho-i rádiónak, az új banda debütáló nagylemezével kapcsolatban: "Igazán büszke vagyok arra, amit letettünk az asztalra. Sikerült elérnünk mindazt, amit eleve meg szerettünk volna valósítani. Sőt még talán többet is... mivel ez a lemez tele van kemény, ütős cuccokkal, de ugyanakkor kellemes témák is helyet kaptak rajta".

A Saint Asonia első koncertje a columbusi MAPFRE Stadionban zajlott le, május 16-án, a Rock On The Range fesztivál keretében. Íme a rajongói felvételek:

Frissen napvilágot látott a banda első színfalak mögötti videója, amiben a debütáló album munkálatainak összefoglalása látható:

További infók hamarosan...

* Adam Gontier 2012 óta nem tagja a Three Days Grace-nek. Azóta nem vett részt semmilyen komolyabb zenei projektben.
* Mike Mushok eredeti bandája, a Staind 2011 óta nem adott ki új zenét, de a hírek szerint a banda hamarosan visszatér a stúdióba.
* Rich Beddoe 2013 végén lépett ki a Finger Eleven-ből.
* Corey Lowery olyan neves alternatív bandákban fordult meg, mint a Stuck Mojo, a Switched, a Stereomud és a Dark New Day. Jelenlegi zenekara az Eye Empire.


SAINT ASONIA - július végén jelenik meg az új alternatív metalista szuper-group első lemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás