Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Epikusan nyomasztó NSFW-videóval jelentkezett a PRIMITIVE MAN


2015-05-16

A denveri sludge-doom metal csapat bemutatta 'Loathe' című számának 12-perces, cenzúrázatlan videóját, amit inkább csak erős idegezetűek nézzenek meg.

Van benne freebase-drogozás, nyelv-kivágás, apa-gyilkosság... de igazából ehhez a műhöz nem is kell hozzáfűzni semmit. "A 'Loathe' az emberi lét legsötétebb bugyraiba kalauzolja a nézőket".

A klipet Marcos Morales és Neil Barrett rendezte. A producelést a banda énekes-gitárosa, Ethan McCarthy végezte, a Dirty City Stúdióban.

A Primitive Man februárban adta ki legújabb EP-jét, ami a 'Home Is Where The Hatred Is' címet viseli (ezen szerepel a 'Loathe' is). A Relapse Records jóvoltából megjelent lemez ezer példányszámúra limitált bakeliten is megrendelhető.

A Primitive Man 2012-ben alakult Coloradóban. Első nagylemezük, a 'Scorn' egy évvel később jelent meg. 2014-ben négy split-lemezt is kiadott a banda (a Hessian, a Xaphan, a Hexis és a Fister zenekarokkal közösen), míg nem elkészült az aktuális, epikus kislemez-nóta, a 'Loathe'.

A csapat május közepén indított útjára négy-hónapos USA-turnéját, melynek során a Wake, a Celeste, az Opium Lord és a Northless társaságában járják az Államokat.


Epikusan nyomasztó NSFW-videóval jelentkezett a PRIMITIVE MAN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás