Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig a CATTLE DECAPITATION új albumát!


2015-08-03

A San Diego-i death-grind csapat tagjai májusra elkészültek 2012-es 'Monolith Of Inhumanity' albumuk folytatásával. Most pedig már elérhető az új lemez teljes egészében.

A banda év elején bevonult Dave Otero Colorado-i Flatline Audio stúdiójába, ahol az új nagylemez rögzítése zajlott. Otero volt a producere a Cattle Decapitation legutóbbi két albumának; az ismételt kollaboráció tehát egy "újabb szint a jól bevált dallamos extrémitás gyakorlatában".
"Dave egy csúcstehetség! Mint korábbi lemezeink esetében, ezúttal is rengeteg ötlettel járult hozzá az új lemez megszületéséhez - a produceri munkáról nem is beszélve... Az volt a legjobb az egész munkában, hogy minden ötletet megvitattunk, kiválogattunk közösen; és ebből a folyamatból hatalmas hasznot húztunk. Dave szinte már a banda ötödik tagjává vált!" - mondta Travis Ryan énekes.

Az új Cattle Decapitation album 'The Anthropocene Extinction' kerül boltokba augusztus 7-én, a Metal Blade Records jóvoltából.

A banda néhány neves vendéget is szerzett a stúdió-felállás kiteljesítéséhez. Az első, akit mindenképpen meg kell említeni, nem más, mint Philip H. Anselmo (ex-Pantera, Down), aki a 'The Prophets Of Loss' című számhoz járult hozzá. Mellette a Cattle Decapitation tagjainak régi barátja, a szintén San Diego-i indusztrialista doom-művész, Author & Punisher is ellátta feladatait a 'Plagueborne' című ópusz intrójában. Egy másik neves vendég egyenesen Németországból érkezett: ő Jurgen Bartsch, a veterán dark-metalista Bethlehem frontember. Az ő kollaborációja a lemez apokaliptikus záró-tételében, 'Pacific Grim' dalban hallható (az énekes anyanyelvén).

A csapat mindemellett egy másik régi partner, Wes Benscoter illusztrátor segítségét is igénybe vette (ő tervezte a 2002-es 'To Serve Man' borítóját).
"Amikor Wes-szel dolgozunk, az szintén olyan, mintha egy újabb taggal lennénk kibővülve" - közölte Ryan. Az 'The Anthropocene Extinction' lemezborítója magáért beszél...

Íme az új album tracklistája:

01. Manufactured Extinct
02. The Prophets Of Loss
03. Plagueborne
04. Clandestine Ways (Krokodil Rot)
05. Circo Inhumanitas
06. The Burden Of Seven Billion
07. Mammals In Babylon
08. Mutual Assured Destruction
09. Not Suitable For Life
10. Apex Blasphemy
11. Ave Exitium
12. Pacific Grim

A lemez a lenti Soundcloud-lejátszón teljes egészében meghallgatható. Az album első ízelítője maga a nyitó-tétel, a 'Manufactured Extinct' című szám volt. Július elején pedig megjelent a lemez második single-dala, a 'Mammals In Babylon' is, amiről Josh Elmore gitáros így nyilatkozott: "A 'Mammals In Babylon' az egyik első dal volt, amit megírtunk az új albumra. Ez a nóta inkább az epikusabb oldalunkat prezentálja. Ennek ellenére egy brutális death metal tételről van szó, ami tele van fasza kis groove-os átkötőkkel". 

A Cattle Decapitation július 11-én adta első lemezbemutató koncertjét, a San Diego-i Brick By Brick fesztiválon, ahol feltűnt Author & Punisher, a Noctuary és a Mortuus Terror is.

Az új albumot itt lehet elő-rendelni, különféle verziókban és formátumokban.

A Cattle Decapitation legutóbbi nagylemeze 2012 májusában jelent meg, 'Monolith Of Inhumanity' címmel. Az album az első héten több mint 2,400 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 'Új Előadók' listájának (Heatseekers) 6. helyén végzett.


Hallgasd végig a CATTLE DECAPITATION új albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás