Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Megkötötte első lemezszerződését Téglás Zoli új bandája, az OCEAN HILLS


2020-04-08

Az Ignite-ból nemrégiben kivált énekes, Téglás Zoli egy új "amerikai alternatív rockbandát" alapított, Ocean Hills néven.

"Az Ocean Hills dalai szívből szólnak" - nyilatkozta Zoli, aki szerint az új banda bemutatkozó albumán minden benne van, amit ő - mint zenész - valaha is el akart érni. "Ezek nagyszerű nóták; a zenészek is rendkívül tehetségesek; a gitárszóló fenomenálisak; a vokálok pedig dallamosak és egyben ütősen erőteljesek. Igazi rock-himnuszokra kell számítani!!".

Az Ocean Hills zenekarban Zolit Lukács Péter szólógitáros Peter Lukacs, Szebenyi Dániel billentyűs-basszusgitáros és Reinder Oldenburger ritmusgitáros kíséri. A dalszerzői munkákból mindannyian egyenes arányosságban kiveszik részüket.

Az Ocean Hills "egy új kezdet, egy izgalmas törekvés; vagy máshogy nevezve egy zenei vakáció, aminek célja, hogy új energiával és jóérzéssel töltse fel a hallgatót". A banda dalain érezhető, hogy a tagok "szívüket-lelküket beleadták a komponálásba és a stúdiós munkákba". Ez semmi más, csakis kiváló rock 'n' roll!

Az Ocean Hills zenekar - aminek hivatalos honlapja itt, Facebook-oldala pedig itt érhető el - a német AFM Records-szal kötötte meg első lemezszerződését. Debütáló albumuk részletei hamarosan nyilvánossá válnak... de addig is lentebb megtekinthető egy ízelítő abból, amire számítani kell:

Téglás Zoli és kaliforniai bandája, az Ignite útjai 25 év után váltak külön, 2019 novemberében. Ekkor az énekes az alábbi közleményt adta ki: "Azzal kezdeném, hogy szeretném megköszönni az Ignite rajongóknak az elmúlt 25 évet. Mindenkinek, aki beengedett az életébe azokon a dalokon keresztül, amiket énekeltem és azon a zenén keresztül, amit írtam. Megtiszteltetés és kitüntetés volt játszani mindannyiótoknak. Nehéz szívvvel jelentem be, hogy kilépek az Ignite zenekarból. Mostantól a figyelmem az állatok mentésére, filmekre és egyéb zenei utazásokra összpontosul. Remélem, hogy az Ignite továbbra is turnézni fog, és új lemezeket készíteni egy új énekessel, új energiával. A legjobbakat kívánom nekik. Köszönöm a szeretetek és kitartásotokat ennyi éven keresztül. Még találkozunk a jövőben.
Csókolom Magyarország
".

A magyar származású Téglás Zoli a 2020-as évre leszervezett Ignite koncerteket még lenyomta a bandával, jelenleg pedig segít egykori zenekarának új énekest találni.

Zoli az Ignite-tal utoljára 2015-ben dolgozott együtt a stúdióban - ennek eredménye volt a 2016 januárjában megjelent, 'A War Against You' című album (amiről bővebben itt írtunk).

Téglás Zoli a kaliforniai Los Angeles-ben született. 1994 óta ő volt az Ignite frontembere. 2000-ben az énekes a legendás Misfits zenekarral turnézott, 2010-ben pedig csatlakozott a Pennywise-hoz, melynek öt éven keresztül volt az énekese (az ő hangja hallható az 'All or Nothing' albumon). Zoli emellett kiemelt vendége volt többek közt a Motörhead-nek és a Social Distortion-nek is; nem mellesleg pedig filmszínészként (Terminator: Dark Fate, The Alienist, Spectral, Tyrant, Argo 2) és állat- / környezetvédőként is aktívan tevékenykedik.

Téglás 2019 elején adta ki saját bandája, a Zoli Band második, 'Santa Monica' című albumát, az Edge Records és az 56 November Records révén.


Megkötötte első lemezszerződését Téglás Zoli új bandája, az OCEAN HILLS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás