Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Téglás Zoli 25 év után kilép az IGNITE-ból


2019-11-26

Téglás Zoli és kaliforniai bandája, az Ignite útjai különváltak.

"Azzal kezdeném, hogy szeretném megköszönni az Ignite rajongóknak az elmúlt 25 évet. Mindenkinek, aki beengedett az életébe azokon a dalokon keresztül, amiket énekeltem és azon a zenén keresztül, amit írtam. Megtiszteltetés és kitüntetés volt játszani mindannyiótoknak. Nehéz szívvvel jelentem be, hogy kilépek az Ignite zenekarból. Mostantól a figyelmem az állatok mentésére, filmekre és egyéb zenei utazásokra összpontosul. Remélem, hogy az Ignite továbbra is turnézni fog, és új lemezeket készíteni egy új énekessel, új energiával. A legjobbakat kívánom nekik. Köszönöm a szeretetek és kitartásotokat ennyi éven keresztül. Még találkozunk a jövőben.
Csókolom Magyarország
".

A magyar származású Téglás Zoli a jövő év elejére leszervezett Ignite koncerteket természetesen lenyomja még a bandával, és segít egykori zenekarának új énekest találni; sőtmitöbb, az utolsó bulin személyesen adja át a mikrofont utódjának, akivel közösen adnak majd elő egy dalt. Téglás egyébként a másik zenekarával, a Zoli Band-del folytatja tovább, mely januárban új nevet kap. Ennek kapcsán még várhatóak újabb bejelentések.

Téglás Zoli a kaliforniai Los Angeles-ben született. 1994 óta ő volt az Ignite frontembere. 2000-ben az énekes a legendás Misfits zenekarral turnézott, 2010-ben pedig csatlakozott a Pennywise-hoz, melynek öt éven keresztül volt az énekese (az ő hangja hallható az 'All Or Nothing' albumon). Zoli emellett kiemelt vendége volt többek közt a Motörhead-nek és a Social Distortion-nek is.

Téglás 2019 elején adta ki saját bandája, a Zoli Band második, 'Santa Monica' című albumát, az Edge Records és az 56 November Records révén.

Zoli az Ignite-tal utoljára 2015-ben dolgozott együtt a stúdióban - ennek eredménye volt a 2016 januárjában megjelent, 'A War Against You' című album (amiről bővebben itt írtunk).


Téglás Zoli 25 év után kilép az IGNITE-ból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás