Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Navy Metal Night' - megjelent az U.D.O. legújabb kocert-kiadványa; itt az új live-klip!


2015-08-04

Udo Dirkschneider és bandája egy vadonatúj DVD/2CD szettet adott ki július 31-én. A 'Navy Metal Night' című anyag a német AFM jóvoltából került forgalomba.

Az egykori Accept énekes és zenekara 2014. február 20-án a németországi Tuttlingenben a Tengerőrség (Marinemusikkorps Nordsee) nagyzenekarával adott speciális koncertet. A különleges performanszot professzionális kamerákkal megörökítették; így az U.D.O. rajongói DVD / Blu-ray / 2CD formájában immáron hozzá is juthatnak a hivatalos felvételekhez.

A Mattes és Björn Schlüter, valamint maga Udo Dirkschneider által producelt 'Navy Metal Night' szett megjelenése apropójából, az U.D.O. az idei Wacken Open Air fesztiválon ismételten egy speciális nagyzenekari koncerttel készült; ezúttal a Szövetségi Fegyveres Erők nagyzenekarával (Federal Armed Forces Orchestra).

"Teljesen lenyűgözött ez az egész élmény; olyan volt, mintha egy álmom vált volna valóra" - közölte Udo az új DVD kapcsán. "Szavakkal el sem tudom mondani... Ez a kiadvány egyértelműen kiemelkedő fénypontja lesz karrieremnek".

A DVD első két hivatalos performansz-klipje, a klasszikus 'Animal House' és az 'Independence Day' live-videói alább megtekinthetők. Lentebb látható egy másik videófelvétel is az U.D.O. próbájáról (ami 2014 januárjában készült), amint a banda a különleges fellépésre hangolt (a videó a német NDR Televízió tulajdona).

Udo Dirkschneider és bandája, az U.D.O. 2015. január 26-án adta ki legújabb nagylemezét, ami a 'Decadent' címet viseli. Az AFM Records jóvoltából megjelent 'Decadent' a hivatalos német toplistán (German Media Control) a 16. helyen végzett (a banda szülőhazájában eddig ez a legmagasabb toplistás helyezés). A finn listán 35. lett a lemez; míg Svédországban a 66. helyen végzett.


'Navy Metal Night' - megjelent az U.D.O. legújabb kocert-kiadványa; itt az új live-klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás