Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Relentless' című számához forgatott videoklipet az EXMORTUS


2016-01-08

A los angelesi melodic-thrash banda, az Exmortus Zack Ohren producerrel (Suffocation, Immolation) vonult be nemrég az oaklandi Sharkbite Stúdióba.

A banda a tavalyeelőtti és a tavalyi év nagy részét a 'Slave To The Sword' album promótálásával töltötte. A turnén többek közt a Dark Tranquillity, a Destruction, a Krisiun, az Arsis és a Flotsam And Jetsam előzenekaraként léptek színpadra világszerte. A 2015-ös fesztivál-körutat követően, szeptemberben egy újabb USA-turnét bonyolított le a banda; méghozzá az ex-Megadeth gitáros, Marty Friedman társaságában.

Mindeközben az Exmortus tagjai nekiláttak soron következő nagylemezük összeállításának és felvételeinek. Az új album - ami 2016 január 8-án, pénteken jelenik meg, a Prosthetic Records gondozásában - a csapat első kiadványa, amin az új basszusgitáros, Michael Cosio (ex-Abysmal Dawn) játéka hallható (az alapmagot Conan énekes-gitáros, Mario Moreno dobos és David Rivera gitáros alkotja).

Az új következő Exmortus album a 'Ride Forth' címet viseli. A nagylemez felvezetőjeként már néhány héttel ezelőtt megjelent egy 7-inches / digitális kislemez, a 'For The Horde', aminek A-oldalán a címadódal, B-oldalán pedig Yngwie Malmsteen 'As Above, So Below' dalának feldolgozása kapott helyet. A 'For The Horde' című szám egyébként felkerült a nagylemezre is.

A banda nemrég mutatta be a 'Ride Forth' és a 'For The Horde' lemezborítóit. Ezeket a legendás művész, Philip Lawvere (Kreator, Celtic Frost) készítette (ő illusztrálta az Exmortus 2014-es 'Slave To The Sword' albumát is).

A tracklista:
01. Speed Of The Strike
02. Relentless
03. For The Horde
04. Let Us Roam
05. Black Sails
06. Hymn Of Hate
07. Appassionata
08. Death To Tyrants
09. Fire And Ice

Az új nagylemezről néhány napja egy újabb dalt tett közzé a banda. A 'Relentless' az album megjelenésének napján videoklip formájában is napvilágot látott:

December elsején bemutatták a 'Death To Tyrants' "kinematikus, heroikus" dalszöveges videóját is:

Az Exmortus turné-beosztása itt olvasható.

Az Exmortus egy "neo-klasszikus technikában előadott thrash-riffekkel és perzselő szólókkal felvértezett" fiatal metal banda. Prosthetic Records-os debütáló nagylemezük, a 'Slave To The Sword' (ami egyébként a harmadik sorlemezük) megjelenését követően a csapat teljes Észak-Amerikát átturnézta: olyan népszerű bandákkal álltak színpadra, mint a Dark Tranquillity, a Flotsam And Jetsam, a Destruction, a Krisiun és a Hatchet. Az Exmortus zenéjét rendszeresen játssza a SiriusXM Rádió - korábban a tagok a Virgin Mobile TV-reklámjában is szerepeltek; tavaly pedig a Bakersfield Blaze baseball-csapat hazai A-ligás mérkőzése előtt adták elő az amerikai nemzeti himnusz "shred-változatát":


'Relentless' című számához forgatott videoklipet az EXMORTUS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás