Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Februárban jelenik meg az új SIN CITY SINNERS album - itt az új dal, a 'Living Like A Sinner'!


2015-12-18

A 'Las Vegas Legjobb Bandájának' választott rockzenekar a napokban befejezte egy új, teljes értékű stúdióalbum stúdiós munkálatait.

Joshua Alan énekes, Scotty Griffin basszer és Michael Ellis gitáros nyáron vonult stúdióba; méghozzá egy jólismert dobos, Blas Elias (Slaughter) társaságában. A csapat három hónapon keresztül dolgozott új albumán, amit végül stílszerűen 'Sin City Sinners'-nek neveztek el. A lemez 2016. február 14-én fog megjelenni (napra pontosan hat évvel a banda debütáló 'Exile On Fremont Street' albumának kiadása után).

Az új album immáron előrendelhető a PledgeMusic oldalon. Aki január végéig leadja a rendelést a CD-re, az ingyenesen hozzájut a teljes leemez digitális változatához; plusz néhány exkluzív nótához is. A költségfedezői oldalon összegyűjtött pénz nagyrészét a banda a las vegasi Nevada SPCA nevezetű állatmenhelynek ajánlja fel.

Bővebb infók az új lemezről hamarosan; addig is itt az első ízelítő, az új 'Living Like A Sinner' dal szöveges videója:

A Sin City Sinners több mint egy egyszerű rockbanda; ez a zenekar egy élmény... A "csak a móka kedvéért" indult helyi klubos jammelgetésekből egy nagyszabású, egyedülálló, neves vendégekkel teli sztárbandává lett együttes hamar nagy hírnévre tett szert; egyre nagyobb színpadokra volt szükség, ezáltal egyre inkább beigazolódott és értelmet nyert a "Las Vegas top-produkciója" titulus.

Las Vegas "legdolgosabb" bandáját a tavalyi évben Carolyn G. Goodman polgármester tűntette ki; mégpedig nem is akármilyen elismeréssel: augusztus 27-ét hivatalos Sin City Sinners-nappá nyilvánította, mondván a csapat tagjai "rendkívül jótékony hatást gyakoroltak a helyi közösségre; több mint egymillió dollárt gyűjtöttek össze jó cél érdekében; emellett emelték Las Vegas virágzó zenei színterének fényét, és szórakozóhelyeinek népszerűségét".

A Sin City Sinners az elismerést a világrekord megkísérlésével vette tudomásul: szintén az augusztus 27-i (2014) napon léptek fel Danny "The Count" Koke klubjában, a Count's Vamp'd-ben. Az egyébként az NSPCA állatmentő alapítvány javára megrendezett koncert-maraton szerdán este 20 órakor vette kezdetét. Többszáz rajongó lehetett tanúja egy zenetörténelmi eseménynek; ugyanis a banda kereken 24 órát zenélt egyhuzamban. A '24 Óra - 24 Szett' elnevezésű koncert másnap, csütörtök este 20 órakor ért véget. A zenekar tagjai ezidő alatt nem hagyták el a helyszínt, és senki nem aludt 30 percnél többet.

"Tisztában voltunk vele, hogy valami hatalmasat kell véghez vinnünk" - mondta a Sin City Sinners menedzsere, Jason Green, aki egyben a műsor házigazdája is volt. "A banda korábban már történelmet írt különböző nagyszabású jótékony rendezvényeken való részvételével, ezért szerettük volna, ha ez lesz az eddigi legnagyobb műsor. Nagyjából a 11. óránál jöttem rá, hogy lehet, mégsem ez volt életem legálgondoltabb ötlete...".

A banda rekordkísérletében számos helyi zenész és barát segédkezett. Többek közt jelen volt a koncerten, és színpadra is lépett az L.A. Guns két tagja, Phil Lewis és Scotty Griffin, Paul Shortino a Quiet Riot-ból, valamint Oz Fox a Stryper-ből.

"Messze ez volt zenei karrierem legőrületesebb élménye, pedig én megfordultam már a Faster Pussycat-ben is" - mondta a banda gitárosa, Brent Muscat, aki mellett Michael Ellis, Rob Cournoyer és Joshua Alan alkotta a Sin City Sinners felállását a történelmi koncerten (a zenekar eredeti gitárosa, Todd Kerns nem tudott részt venni, mivel ő ekkor épp a Slash-bandával turnézott).

A Sin City Sinners 2010 óta öt nagylemezt adott ki. Legutóbb egy, 'A Sinners Christmas 2' című ünnepi albummal jelentkezett a banda. Erről bővebben itt írtunk.


Februárban jelenik meg az új SIN CITY SINNERS album - itt az új dal, a 'Living Like A Sinner'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás