Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

KADAVAR - itt a második videoklip a 'Berlin' albumról!


2015-07-30

A német pszichedelikus hard rockerek a Nuclear Blast jóvoltából jelentetik meg legújabb nagylemezüket, augusztus 21-én.

A lemezről - amit az elmúlt öt hónap során vettek fel a tagok - Tiger dobos így nyilatkozott: "Nagyjából tíz évvel ezelőtt, amikor - egymástól teljesen függetlenül - Berlinbe költöztünk; az volt a célunk, hogy valami új dolgot indítsunk el. Úgy döntöttünk, az lenne a legcélravezetőbb, ha elkezdenénk napról napra élni... Miután megismerkedtünk egymással, nagyon sok hosszú éjszakát töltöttünk, ismeretlen emberek társasgában. Mi magunk is teljes mértékig különbözünk egymástól, de később mégis sikerült összehoznunk valami olyasmit, ami mindannyiunk ínyére van. Szerintem a mi bandánkra a berlini életstílus volt a legnagyobb hatással; így következő albumunk címének is ezt választottuk".

A 'Berlin' dallistája így néz ki:

01. Lord Of The Sky
02. Last Living Dinosaur
03. Thousand Miles Away From Home
04. Filthy Illusion
05. Pale Blue Eyes
06. Stolen Dreams
07. The Old Man
08. Spanish Wild Rose
09. See The World With Your Own Eyes
10. Circles In My Mind
11. Into The Night
12. Reich der Träume (Nico feldolgozás) (bónusz track)

A Kadavar júniusban bemutatta a lemez első hivatalos promó-videóját, ami a 'The Old Man' című számhoz készült; később megjelent a 'Lord Of The Sky' dal, frissen pedig nyilvánossá vált a 'Last Living Dinosaur' videoklipje:

Az album - ami itt rendelhető elő - bakelites változata négy különböző borítóval lesz elérhető. Ezek így néznek ki (a különbség a model szemüvegén látható):

A Kadavar egyúttal bejelentette soron következő európai turnéját is (erről bővebben itt lehet olvasni):

További infók az új lemezről hamarosan...

A Kadavar legutóbbi, második nagylemeze, az 'Abra Kadavar' 2013. április 12-én jelent meg, szintén a Nuclear Blast Records kiadón keresztül.


KADAVAR - itt a második videoklip a 'Berlin' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás