Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BUCKCHERRY - itt a 'The Madness' videoklipje a 'Rock 'N' Roll' albumról!


2015-07-25

A kaliforniai rockerek az F-Bomb Records / Caroline kiadók közreműködésében adják ki legújabb nagylemezüket augusztus 21-én. Az album röviden és tömören a 'Rock 'N' Roll' címet kapta.

A 'Rock 'N' Roll' albumon ezúttal is a los angelesi kvintettől (Josh Todd énekes, Keith Nelson és Stevie D. gitárosok, Xavier Muriel dobos, Kelly LeMieux basszer) megszokott lendületes, energikus, lázadó rock-himnuszok kaptak helyet.

"Sokat beszélnek arról, hogy a rock 'n' roll halott... egy lófaszt; ez nem így van!" - közölte Todd. "Az a vicces az egészben, hogy már az 1999-es megalakulásunk óta szerettünk volna kiadni egy 'Rock 'N' Roll' című albumot, mivel ez az, ami az egész életünket meghatározza. A lényeg tehát mindig is az volt, hogy egy olyan anyagot készítsünk, ami összefoglalja mindazt, ami mi vagyunk. Szóval most színtisztán megízlelhetitek a Buckcherry-t".

A 'Rock 'N' Roll' első single-dala, a 'Bring It On Back' című szám június másodikán látott napvilágot. A lentebb videoklip formájában elérhető (valamint az iTunes-on, Amazon-on és Google Play-en megvásárolható) single kapcsán Todd a következőket nyilatkozta: "Amikor épp nem turnézunk, akkor a hobbimnak, a go-kartozásnak élek. Ez a dal tehát a versenyzésről szól. Amikor írtam a nótát, egy legendás versenyző, Kurt Busch járt a fejemben. Sokan csak a "Kívülállónak" hívják őt, mivel egy igazán tökös emberről van szó. Ebben a dalban összefoglaltam a versenyzés intenzitását és mentalitását".

Az új lemez második videoklipje a 'The Madness' című számhoz készült - ennek premierje szintén lentebb látható.

Íme a 'Rock 'N' Roll' tracklistája:

01. Bring It On Back
02. Tight Pants
03. Wish To Carry On
04. The Feeling Never Dies
05. Cradle
06. The Madness
07. Wood
08. Rain's Falling
09. Sex Appeal
10. Get With It

A Buckcherry már el is indította lemezbemutató turnéját. Az észak-amerikai körút június 2.-tól egészen szeptember 19-ig tart. Ezt követően Európába is ellátogat a csapat.

A Buckcherry 2014. augusztus 19-én adta ki új EP-jét, melyet stílusosan 'Fuck'-nak neveztek el. A lemezt a Buckcherry.com oldalon lehet megrendelni. A lemez első single-dala, a 'Say Fuck It' (ami az Icona Pop nevű formáció 'I Love It' slágerének "mocskos átdolgozása") nemrégiben debütált hivatalos videoklip formájában - ez lentebb megtekinthető.


BUCKCHERRY - itt a 'The Madness' videoklipje a 'Rock 'N' Roll' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás