Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE BLACK DAHLIA MURDER - teljes egészében meghallgatható az 'Abysmal' album


2015-09-14

A michigani The Black Dahlia Murder 'Abysmal' címmel adja ki új nagylemezét, ami egy "kegyetlen gyorsaságú ritmikus támadás, tele dinamikával".

Az 'Abysmal' szeptember 18-án jelenik meg, a Metal Blade Records jóvoltából. A lemez - már az elő-rendelési időszak vége előtt öt nappal - teljes egészében végighallgatható, a lenti lejátszón.

Trevor Strnad énekes korábban elmondta: "Az 'Abysmal' vérbeli Black Dahlia Murder-formulára épült, viszont most egy kicsit letértünk arról az evolúciós útról, aminek a 'Ritual' albummal vágtunk neki. Az új lemez sokkal grandiózusabb, dinamikusabb és kiforrottabb. Emellett sötétebb, gyorsabb és melankólikusabb is, mint bármelyik korábbi kiadványunk. Az érzelmek skálája ezúttal minden eddiginél szélesebb - valódi élet-halál harcról kell beszélnünk...
Ha például valaki nem érzékeli a 'Receipt' vagy a címadódal mély üzenetét, akkor az a hallgató egyértelműen nem ember, hanem egy érzékelten szobor. Viszont természetesen a gyorsaság szerelmeseit sem hagyjuk cserben: ezúttal egy fiatal tehetség, Alan Cassidy járult hozzá a dalokhoz mániákus szólóival; ennek köszönhetően pedig úgy hasít a lemez, mint eddig semmi más
".

Az 'Abysmal' producelését a híres Mark Lewis (Cannibal Corpse, Whitechapel), valamint a banda egykori basszusgitárosa, Ryan Williams végezte.

A tracklista:
01. Receipt
02. Vlad, Son Of The Dragon
03. Abysmal
04. Re-Faced
05. Threat Level No. 3
06. The Fog
07. Stygiophobic
08. Asylum
09. The Advent
10. That Cannot Die Which Eternally Is Dead

A csapat ősszel az 'IndieMerch Tour' keretében mutatja be Észak-Amerikában az új lemezt, az Iron Reagan, a Harm's Way és a Maruta társaságában. A körút október 3-án indul, és október 30-án ér véget.

A The Black Dahlia Murder 2014. május 27-én adta ki karrierjének második DVD-lemezét. A 'Fool 'Em All' a méltán népszerű 'Majesty' folytatása. A DVD trailere lentebb látható.

A T.B.D.M. legutóbbi nagylemezéről, az 'Everblack'-ről bővebben itt írtunk. Az album a megjelenés első hetében több mint 13,000 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 32. helyén végzett.


THE BLACK DAHLIA MURDER - teljes egészében meghallgatható az 'Abysmal' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás