Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STORMZONE - kedvcsináló videó a 'Seven Sins' albumhoz


2015-06-15

Az ír metal csapat ötödik sorlemeze, a 'Seven Sins' augusztus 3-án kerül a boltokba, a Metal Nations Records gondozásában. Íme a frissen megjelent album trailer:

A Stormzone a FireMachine Stúdióban rögzítette új lemezét, Steve Moore gitáros producerkedésében. A 'Seven Sins' - egy előzetes sajtó-közlemény szerint - "klasszikus heavy metal zenét tartalmaz; tele erőteljes gitárszólókkal, magasztos ének-témával, lüktető basszus-játékkal és melodikus dob-munkával".

A Stormzone új albumának koncepciója egy kísérteties 18. századbeli egyén, Dr. Dealer történetén alapszik. A banda énekese / dalszövegírója, John "Harv" Harbinson így nyilatkozott: "Nehéz néhány sorban leírni, miről is szól a 'Seven Sins'... Ez a történet meglehetősen komplexre sikeredett. Maga az alap-téma is elég sötét; de a lényeg végülis az, hogy mindig van remény...".

A 'Seven Sins' CD-re eredetileg 12 dal került fel, de a fizikai példányok megvásárlásával, a szövegkönyv segítségével a rajongók hozzájuthatnak egy egyedi kódhoz, amivel beléphetnek a www.stormzone.tv oldalra, és letölthetnek további négy vadonatúj meglepetés-dalt.

Az új lemez borítója lentebb látható. A tracklista a következő:

01. Bathsheba
02. Another Rainy Night
03. Your Time Has Come
04. The One That Got Away
05. I Know Your Pain
06. Seven Sins
07. You're Not The Same
08. Raise The Knife
09. Abandoned Souls
10. Special Brew
11. Master Of Sorrow
12. Born Of The Damned

Hamarosan megjelennek az első ízelítő-dalok!


STORMZONE - kedvcsináló videó a 'Seven Sins' albumhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás