Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentette 'Curious Volume' albuma bemutató turnéjának első felvonását a PENTAGRAM


2015-08-05

A veterán amerikai doom metal banda nemrég újra összeállt a Peaceville Records kiadóval: itt fog megjelenni augusztus 28-án a zenekar vadonatúj sorlemeze, a 'Curious Volume'.

A 11 klasszikus heavy metal-kompozíciót tartalmazó albumot ezúttal is a Pentagram legendás felállása - Victor Griffin, Greg Turley és Bobby Liebling ( valamint Pete Campbell dobos) - rögzítette; méghozzá a svéd hangtechnikus, Mattias Nilsson producelésében. A Tennessee-ben zajlott felvételek során közreműködött a Grammy-díjas producer, Travis Wyrick is (A Pentagram legutóbbi, 'Last Rites' című stúdiólemezén is ő segédkezett. A 'Curious Volume lent látható borítóját Richard Schouten készítette. Íme a tracklista:

01. Lay Down And Die
02. The Tempter Push
03. Dead Bury Dead
04. Earth Flight
05. Walk Alone
06. Curious Volume
07. Misunderstood
08. Close The Casket
09. Sufferin'
10. Devil's Playground
11. Because I Made It

Az album első ízelítő-dala, a 'Misunderstood' itt meghallgatható teljes egészében:

A Pentagram a lemez bemutatásával 2015 végére / 2016 elejére ütemezett be egy európai és egy észak-amerikai turnét. Bobby Liebling frontember most az alábbi friss hírekkel szolgált: "A Pentagram tagjai nagyon izgatottan várják a soron következő USA- / Európa-turnét. Mindannyian tűkön ülünk, hogy végre élőben is előadhassuk új, 'Curious Volume' című lemezünk egyes dalait. Érzésünk szerint, ezek az új nóták tökéletesen passzolnak 45 éves történetünk minden eddigi mozzanatához; így természetesen régi klasszikusok is el fognak hangzani a körút során - sőt, olyan dalokat is játszunk majd, amire nem is számítanátok! Vigyázzatok magatokra, mert leszaggatjuk a tetőt a "furcsa hangerővel"!".

A banda új albumának promóciós turnéja Észak-Amerikában indul, szeptember 30-án (az európai körútról hírek később...). Íme a hivatalos plakát:

Bobby Liebling legendás doom metal bandája a '70-es évek elején alakult, habár debütáló, 'Relentless' címen ismert albumuk csak 1985-ben látott napvilágot. Ezt követően az együttes három évtizeden keresztül volt meghatározó fejezet a heavy metal enciklopédiákban. Ezt a hosszú és sikeres karriert hivatott összefoglalni a 2015 februárjában megjelent 'All Your Sins', a banda első hivatalos videó-kollekciója.

Az 'All Your Sins' boxban két DVD kapott helyet, tele felbecsülhetetlen értékű archív felvétellel; többek közt olyan történelmi koncert-anyagokkal, mint a híres 1985-ös New York-i CBGB klubbeli műsor, vagy a 2011-es 'Last Days Here' című dokumentumfilm, ami elsősorban Bobby Liebling frontember zűrös életét mutatja be (ez a film korábban elnyerte az amszterdami Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál 'Legjobb Zenei Dokumentációjának' járó díját).

Hivatalos trailer az 'All Your Sins' kiadványhoz, itt elérhető:


Bejelentette 'Curious Volume' albuma bemutató turnéjának első felvonását a PENTAGRAM
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás