Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

David Vincent és Tim Yeung is kilépett a MORBID ANGEL-ből


2015-06-15

A veterán death metal banda megvált David Vincent frontembertől. Az ő helyét ezentúl ismét az egykori énekes, Steve Tucker tölti be.

Trey Azagthoth gitáros a következőket közölte: "Izgatottan jelentem be, hogy Steve Tucker és én újra együtt dolgozunk a Morbid Angel színeiben; méghozzá egy új albumon, ami egy beteges pusztítás lesz!".

A banda ezzel egyidőben szakított azzal a Tim Yeung dobossal is, aki 2010-ben csatlakozott a bandába, Pedro "Pete" Sandoval utódjaként.
"Már egy ideje próbálom megtalálni az alkalmat, hogy ezt a hírt közölhessem. Úgy tűnik, most jött el ez az idő" - nyilatkozta Yeung. "Mint azt tudjátok, a minap történt némi felállásbeli változás a Morbid Angel-ben. Sajnos azt kell, hogy mondjam, pénzügyi gondok miatt nem folytatom tovább a banda színeiben.
Csodálatos öt évet töltöttem a Morbid Angel-ben; nagyszerű emberekkel találkoztam világszerte; zseniális bulikat játszottunk közösen, és rengeteg élménnyel gazdagodtam.
Trey-nek és a Morbid Angel-nek a legjobbakat kívánom. Részemről csak annyit mondanék, hogy bármit is vessen elém az élet, én készen állok a következő kihívásra
".

A fenti képen látható Steve Tucker első körben 1997 és 2001, majd 2003 és 2004 között volt a Morbid Angel frontembere / énekes-basszusgitárosa. David Vincent 11 év után távozott a banda éléről. A zenész egy friss közleményben tagadta, hogy kilépett volna a bandából: "Tudok arról, hogy Trey Azagthoth új zenén dolgozik Steve Tucker-rel. Ettúl függetlenül inkorrekt az a következtetés, hogy kiléptem a Morbid Angel-ből. Csak hogy tisztázzuk a dolgot, nem léptem ki és nem is rúgtak ki".

Pillanatnyilag tehát elég zavaros a helyzet...

Vincent 2015 elején még így nyilatkozott a Morbid Angel idei terveivel kapcsolatban: "Már jóideje turnézunk; ezért most itt az idő a dalszerzésre. Az lesz, aminek lennie kell; bármi is legyen az. Áltaában nem gondolok semmire alkotás közben - magától jön a dolog".

A banda vegyes kritikákat kiváltott, 2011-es 'Illud Divinum Insanus' albumáról a következőket nyilatkozta a basszusgitáros-énekes: "Sokan gondolkoztam azon az anyagon, és ez hallható is rajta; de ugyanakkor nagyon izgalmas volt számomra elkészíteni a korongot. Trey [Azagthoth, gitáros] ellátogatott hozzám néhány önállóan szerzett, őrült témával, bemutatta nekem, én pedig rávágtam: 'Nagyszerű. Szórakozzunk el vele'. Nem igazán nevezném magunkat tradícionális bandának, mivel a saját utunkat követjük. Jön, aminek jönnie kell. Nálunk ez mindig is így zajlott. Minden egyes lemezünk máshogy szól, és szerintem ez jó dolog. Pláne, hogy még véletlenül sem szeretném, ha valaki másra hasonlítanánk. Ahogy azt már többször is elmondtam, én nem igazán tudom más szerepét alakítani, viszont önmagamat nagyon jól tudom adni. Ezért a továbbiakban is maradok annál, amit eddig felépítettem".

A zenekar dobosa, Tim Yeung egy augusztusi interjúban beszélt arról, a rajongók mikorra várhatják az 'Illud Divinum Insanus' album folytatásának megjelenését: "Nem tudom rá a választ. Szeretnék elkészíteni egy új albumot, de ez a többieken múlik. Jelenleg egyébként van néhány dal, amin dolgozunk - vannak riffek, és rendszeresen előbukkannak új ötletek, de hivatalosan nem dolgozunk új anyagon. Viszont hamarosan fogunk... Talán egy EP-t rögzítünk majd, vagy valami hasonlót, ami jövőre vagy akár 2016-ban fog megvalósulni. Remélem, inkább jövőre. Szóval beszélünk róla, de még semmi nem hivatalos".

Az 'Illud Divinum Insanus' című album a megjelenés első hetében több mint 3,600 példányban kelt el; ezzel a Billboard 141. helyén végzett. Az 1995-ös 'Domination' óta ez volt az első Morbid Angel album, amin David Vincent basszusgitáros vokálozott, és Tim Yeung (Hate Eternal) dobolt.


David Vincent és Tim Yeung is kilépett a MORBID ANGEL-ből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás