Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Teljes egészében bemutatta új, 'Crawl Among the Filth' című albumát az ALL OUT WAR


2019-07-23

Július 26-án megjelenik az All Out War új stúdiólemeze, ami a 'Crawl Among the Filth' címet viseli.

A new yorki hardcore banda az alábbiakat közölte az új album kapcsán: "Dalszerzés tekintetében némileg megváltoztattuk a dolgokat ezen a lemezen. A dalok tempósabbak, gyorsabbak, és ezúttal többféle zenei hatást is felvonultatunk. Összességében eltérő volt tehát a hozzáállásunk a korábbi gyakorlathoz képest; de úgy voltunk vele: egy céltudatos, lényegretörő albumot kell letennünk az asztalra; ezért levágtuk a zsírréteget és egyenesen a vénákat céloztuk meg".

A tracklista:
01. Devine Isolation
02. Judas Always Crawls
03. What Was Becomes Undone
04. Contempt Be Thy Faith
05. Drink the Plague
06. Suffocate and Subjugate
07. Gehenna Lights Eternal
08. Septic Infestation
09. Hanging on the Wire
10. Despised Regime

Az első single-dal, a 'Judas Always Crawls' - ami "olyan legendás bandák brutalitását idézi, mint a Hatebreed, az Integrity, a Slayer és a Burnt By The Sun" - lentebb meghallgatható. Szintén lentebb érhető el a 'Gehenna Lights Eternal' című szám hivatalos klipje, illetve a teljes album-stream, ízelítőképpen az album előrendeléséhez, amit az Unbeaten Records kiadó honlapján lehet leadni.

Az All Out War legutóbbi nagylemeze, a 'Give Us Extinction' 2017. augusztus 11-én jelent meg, az Organized Crime Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


Teljes egészében bemutatta új, 'Crawl Among the Filth' című albumát az ALL OUT WAR
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás