Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

DEADSPACE - negyedik albumát adja ki az ausztrál depresszív black metal alakulat


2019-07-27

A Perth városából származó Deadspace együttes augusztus 15-én adja ki negyedik albumát, ami a 'The Grand Disillusionment' címet kapta.

Miután lezajlott a Deadspace európai és japán turnéja a legutóbbi, 'Dirge' című album promóciójának keretében, az ausztrál banda elkészítette negyedik, 'The Grand Disillusionment' című nagylemezét.

A "forrongó gyűlölettel, hullámzó kétségbeeséssel és atmoszférikus hangképekkel" felszerelt 'The Grand Disillusionment' album a Deadspace eddigi "legerősebb, egyben legprecízebb és leginkább lényegretörő" alkotása. A korábbiaknál több riff és gazdagbb gitár-betétek formálják az album hangulatát. A Deadspace "elkülöníti magát a modernkori black metal-hangzástól, vissztér a gyökerekhez, és minden eddiginél betegebb és elborultabb muzsikát zúdít a hasonló beállítottságú rajongókra".

Az új lemezt Chris Gebauer keverte, az Oblivion Stúdió falai között, illetve Drew James Griffiths maszterizálta. Vendégként Cain Cressall szerepel a 'The Ashes Of The World' című számban.

Az albumról és annak előrendeléséről itt olvashatók bővebb infók. Ízelítőképpen alább megtekinthető az 'As Time Moves Backwards' dal videoklipje, valamint meghallgatható a 'Lungs' című szám:


DEADSPACE - negyedik albumát adja ki az ausztrál depresszív black metal alakulat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás