Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LEAVES' EYES - szöveges videó a 'King Of Kings' címadódalához


2015-09-16

Az ex-Theatre Of Tragedy énekesnő Liv Kristine Espenaes Krull és jelenlegi bandája, a Leaves' Eyes nemrég az alábbi friss híreket közölte új, 'King Of Kings' című nagylemezével kapcsolatban:

"Hafrsfjord, Norvégia nyugati partja, időszámításunk előtt 872. Tudjátok mi történt ott és akkor?

Harald Hårfagre (c. 850-932), akit a középkor történészei Norvégia első királyaként emlegettek... A hafrsfjordi csata - ami meghatározó szerepet játszott Norvégia egyesítésében - győzelme az ő nevéhez fűződik. A tenger Hafrsfjord partjainál számtalan nyomot és titkot őriz még ma is. Sőtmitöbb, Hafrsfjord az én szülővárosom. Soron következő albumunkkal tehát szeretnénk elkalandozni titeket Skandinávia történelmének egyik legérdekesebb időszakába.

Akik jelen voltak legutóbbi koncertjeinken, tudhatják, hogy bekerült egy új nóta a szettlistába: ez a 'Halvdan The Black', ami a 'King Of Kings' album egyik fejezete! 

Halvdanr Svarte (c. 810-860) a norvégiai Vestfold királya volt a kilencedik században. A Yngling-ház sarja volt (Odin vérvonalából), és nem mellesleg ő volt Harald Hårfagre apja. És a 'Halvdan The Black' még csak a kaland kezdete!

Ezen egyedi filmzene kizárólag azért készült, hogy egy briliáns élményben lehessen részetek. Az albumot Németországban, Norvégiában, Angliában, Hollandiában, Fehéroroszországban és Svéjcban vettük fel. A 'King of Kings' producere Alexander Krull volt. A hangtechnikai munkálatok a Mastersound Stúdióban zajlottak. Ezúttal is rendkívül tehetséges vendégzenészek járultak hozzá a perfekcióhoz; ilyen volt például a Londoni Énekkórus ('Gyűrűk ura', 'Star Wars', 'A Hobbit', 'Harry Potter', stb.). A fantasztikus lemezborítót pedig Stefan Heilemann (Lindemann, Nightwish, Epica, Kamelot) tervezte.

Kedves rajongók, barátok; készüljetek hát fel a 'King Of Kings' megjelenésére, ami 2015 szeptemberében lesz esedékes!".

A zenekar friss lemezszerződést kötött a német AFM Records-szal.
"Nem is lehetnék boldogabb! Sikerült egy végtelenül megbízható partnert találnunk!" - közölte Liv.
"Több mint boldogok vagyunk, hogy leigazolt minket az AFM" - tette hozzá Live férje, a Leaves' Eyes férfi-énekese és producere, Alexander Krull. "Ennek a kiadónak egy igazán csodálatos csapata van; élén Jochen Richert-tel, akit már hosszú évek óta jól ismerünk; és közös munkánk mindig is sikeresnek bizonyult. Ezáltal tehát kezdetét vette egy újabb, gyümölcsöző fejezet a Leaves' Eyes karrierjében".

A 'King Of Kings' szeptember 18-án, pénteken jelenik meg, az AFM Records jóvoltából, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Sweven
02. King Of Kings
03. Halvdan The Black
04. The Waking Eye
05. Feast Of The Year
06. Vengeance Venom
07. Sacred Vow
08. Edge Of Steel
09. Haraldskvæði
10. Blazing Waters
11. Swords In Rock

Augusztus 14-én megjelent a lemez első hivatalos videoklipje, ami a 'Halvdan The Black' című számhoz készült.
"Kedves rajongók és barátok, itt az új videoklipünk, amit az észak-amerikai, karib-szigeteki, európai, latin-amerikai, orosz és ázsiai turnékon és fesztiválokon szerzett impressziók kollázsaiból állítottunk össze! Nézzétek közelebbről a videót; lehet, hogy felfedezitek magatokat benne! Fogadjátok hát szeretettel ezt a klipet! Hamarosan friss hírekkel jelentkezünk a 'King Of Kings' album kapcsán!" - közölte a banda.

A második videoklip a 'The Waking Eye':

Az újabb dal-ízelítő a címadó 'King Of Kings'-hez fűződik. Ennek hivatalos lyric-videója itt látható:

A csapat néhány hete bemutatta előző, 'Symphonies Of The Night' albuma címadódalának hivatalos videoklipjét; mégpedig nem is akármilyen formában: spanyol dalszöveggel, az Elfenthal énekese, Maite Itoiz közreműködésében. A klip lentebb megtekinthető.

Bővebben a 'Symphonies Of The Night' albumról itt írtunk.


LEAVES' EYES - szöveges videó a 'King Of Kings' címadódalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás